Primul smartphone cu memorie interna 512GB

Primul smartphone cu memorie interna 512GB

Ii tot auzim pe producatorii de telefoane mobile spunand ca ne ofera slot pentru card capabil sa suporte micro SD-uri de pana la 1TB stocare date, insa, fizic, aceste memorii nu exista in comert. Mai mult, nici telefoanele actuale nu au o memorie interna suficient de mare pentru a ne satisface apetitul video. Stocarea interna maxima disponibila in acest moment pe un smartphone este de 256GB.

Insa acest lucru se va schimba din 2018, cand Samsung va lansa pe piata gama de telefoane Galaxy S9 cu memorie de 512GB, adica cu spatiu intern dublu fata de ceea ce avem in prezent.

Se pare ca, Samsung Electronics, a reusit sa puna la punct propria-i tehnologie V-Nand pe 64 de straturi, in asa fel incat sa poata incepe productia masiva de memorii eUFS pentru viitoarele smartphone-uri, tablete s.a.m.d.

Viteza de transfer atinsa de noile memorii Samsung de 512GB, este de 860 MB / secunda la citire, respectiv 255 MB / secunda la scriere.

Astfel, probabil, primul smartphone cu memorie interna 512GB, va fi Galaxy S9, ce urmeaza sa fie lansat undeva in luna martie a anului viitor alaturi de o noua interfata grafica bazata pe inteligenta artificiala si procesorul Snapdragon 845 printre functiile cheie ale noului flagship Samsung.

Pentru mai multe informatii accesati acest link.

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *