SmartphonesStiri

Primul smartphone cu memorie interna 512GB

Primul smartphone cu memorie interna 512GB

Ii tot auzim pe producatorii de telefoane mobile spunand ca ne ofera slot pentru card capabil sa suporte micro SD-uri de pana la 1TB stocare date, insa, fizic, aceste memorii nu exista in comert. Mai mult, nici telefoanele actuale nu au o memorie interna suficient de mare pentru a ne satisface apetitul video. Stocarea interna maxima disponibila in acest moment pe un smartphone este de 256GB.

Insa acest lucru se va schimba din 2018, cand Samsung va lansa pe piata gama de telefoane Galaxy S9 cu memorie de 512GB, adica cu spatiu intern dublu fata de ceea ce avem in prezent.

Se pare ca, Samsung Electronics, a reusit sa puna la punct propria-i tehnologie V-Nand pe 64 de straturi, in asa fel incat sa poata incepe productia masiva de memorii eUFS pentru viitoarele smartphone-uri, tablete s.a.m.d.

Viteza de transfer atinsa de noile memorii Samsung de 512GB, este de 860 MB / secunda la citire, respectiv 255 MB / secunda la scriere.

Astfel, probabil, primul smartphone cu memorie interna 512GB, va fi Galaxy S9, ce urmeaza sa fie lansat undeva in luna martie a anului viitor alaturi de o noua interfata grafica bazata pe inteligenta artificiala si procesorul Snapdragon 845 printre functiile cheie ale noului flagship Samsung.

Pentru mai multe informatii accesati acest link.

10 Comments

  1. Ca de obicei cei de la Samsung vin tot timpul cu noutati

  2. In afara celor de la Samsung, asteptam si alti producatori sa ne surprinda cu o memorie interna de mai mare dimensiune.

  3. Este nevoie de memorie mare prin atașarea unui micro SD pt ca si aplicațiile sunt multe pe un smarphone performant.

  4. Cred ca 1 TB mi-ar ajunge pt cate aplicatii si jocuri, descarc pe telefon .
    Plus muzica, carti, poze, mai in gluma, mai in serios, in card de 32 GB a devenit insuficient, cel de 256 GB cred ca imi este suficient.

  5. Ce frumos ar fi sa avem mai mult spatiu de stocare atat pe telefon cat si pe card .o veste superba

  6. O sa fie la mare cautare acest smartphone cu asa specificati si o asa memorie

  7. Se pare ca anul 2018 o sa vina cu ceva noutati si premiere.Iar cei de la Samsung sunt din nou in prima linie.

  8. Wow o veste excelenta !!! Deja ma intereseaza mai tare acest s9!Va fi un best buy cu asa specificatii!

  9. Ar fi foarte bine dacă acest telefon va veni cu o asemenea stocare! Sigur va ajunge și pentru filmările 4K, iar dacă nu putem să mai punem și acel card microsd! Vad ca telefoane ajung pe să fie la fel ca un PC, și la performanță dar și stocarea! Sper sa fie totul bine si sa vina cu o asemenea stocare! 👍✅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!