Pretul telefonului Huawei Honor 7X

Pretul telefonului Huawei Honor 7X

La ceva mai mult de 2 luni de zile de la lansarea smartphone-ului Honor 7X in Asia, producatorul chinez Huawei, a anuntat, la Londra disponibilitatea lui pe piata europeana, telefonul urmand sa ajunga si in Romania foarte curand.

Noul smartphone din gama de nivel mediu ca pret, Honor 7X, beneficiaza de un display 18:9 si de o carcasa metalica cu ceea ce Huawei denumeste design Airbag la colturi, adica, o constructie suficient de solida incat sa reziste la impactul cu solul la o cadere de la o inaltime de 2-3 metri. De altfel, rezistenta la impact a designului Airbag, a fost exemplificat chiar in conferinta de presa transmisa in direct pe Internet de la Londra. Moment gustat de publicul/presa prezenta la eveniment.

https://youtu.be/WHfaLmf5k8c?t=28m38s

Honor 7X este echipat cu procesorul octa-core Kirin 659, cu camere foto de 8MP pe fata, respectiv camera duala pe spate de 16MP + 2MP si o baterie de 3.340 mAh.

Pretul telefonului Huawei Honor 7X

Huawei va comercializa telefonul Honor 7X in Europa incepand de saptamana aceasta (5 Decembrie), la pretul recomandat de 300 Euro in varianta cea mai scumpa, cu 4GB RAM si 64GB spatiu stocare, dar il veti gasi si in variante cu 3GB RAM si 32GB ROM.

Probabil, la noi, va ajunge la un pret de aproximativ 350 de euro (1.700 – 1.900 lei) ramane sa vedem ofertele magazinelor de retail in acest sens.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *