Evolio lanseaza action cam iSmart 4K Plus

Evolio lanseaza action cam iSmart 4K Plus

iSmart 4K Plus, este cea mai noua camera video de actiune Evolio, ce filmeaza la rezolutie semiprofesionala, rezista la filmari subacvatice pana la 30 de metri si este dotata cu o telecomanda cu raza extinsa.

Noua camera video sport ultracompacta din gama iSmart filmeaza la rezolutie 4K cu 25 frame-uri pe secunda, iar la rezolutie Full HD – 1080p cu 60 de frame-uri pe secunda.

Evolio iSmart 4K Plus vine alaturi de un pachet complet de accesorii pentru atasare pe echipamentul sportiv, masina, trotineta electrica sau bicicleta si o carcasa rezistenta la apa ce poate fi folosita pentru filmari subacvatice la o adancime de pana la 30 m.

Camera beneficiaza de cea mai larga conectivitate in segmentul sau, avand atat conexiune USB, HDMI cat si Wi-Fi. iSmart 4K+ poate fi conectata la Smartphone sau Tableta prin conexiunea Wi-Fi. Astfel, utilizatorul poate urmari in timp real imaginile capturate.

Gratie telecomenzii Wi-Fi tip “long range” utilizatorul poate stabili exact momentul cand doreste sa filmeze sau sa fotografieze, telecomanda putand fi purtata ca o bratara sau poate fi operata de o alta persoana.

iSmart 4K+ dispune de display de 2 inch, cu o treime mai mare decat modelele anterioare si baterie de 900 mAh suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Camera poate fi folosita si pentru fotografii, fiind echipata cu senzor optic de 12 MP.

Camera va fi disponibila in retele de retail la jumatatea lunii decembrie la pretul recomandat de 499 lei, insa o puteti cumpara la pret promotional (299 de lei, pana pe data de 20 decembrie),  daca plasati o comanda pe magazinul oficial al producatorului.

De asemenea, va recomandam gama variata de produse Evolio disponibile in oferta magazinului de retail eMAG.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *