OnePlus 5T Star Wars Limited Edition disponibil in Europa, din 14 Decembrie

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

De curand, Oneplus a lansat doua modele diferite de OnePlus 5T in China. Astfel, pe langa modelul standard de flagship killer lansat la jumatatea lunii noiembrie, producatorul chinez a mai anuntat o varianta Lava Red (pe rosu) si o editie limitata in parteneriat cu Disney denumita OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, care, surpriza, va fi disponibil si in Europa, incepand din data de 14 Decembrie.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition este un model aniversar prin intermediul caruia Oneplus sarbatoreste 4 ani de activitate.

Noul model Onplus in editie limitata imprumuta elemente de design de la armura Storm Troopers, astfel ca fata este neagra in timp ce capacul de pe spate este alb, stand incriptionat pe el logoul Star Wars cu font rosu. De asemenea, butonul Power este si el rosu in timp ce butonul de volum ramane negru.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition va fi disponibil la o zi dupa premiera a filmului Star Wars: The Last Jedi in cinematografe, exclusiv in tarile nordice: Finlanda, Danemarca si Suedia. Insa e posibil sa-l vedem importat in numar limitat si de anumiti retaileri de la noi.

Pretul variantei OnePlus 5T Star Wars Limited Edition nu a fost anuntat si nici configuratia sa hardware, insa cel mai probabil raman aceleasi.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *