Telefoanele Sony Xperia 2018, ar putea arata senzational!

Sony se zbate din greu in ultimii ani sa readuca pe linia de plutire divizia s-a de telefoane mobile Xperia. Din pacate pentru fanii acestui brand japonez, compania nu a prea reusit sa aduca ceva cu totul inovator in tot acest timp, insa acest lucru s-ar putea schimba din 2018, cand pentru prima data (daca fotografiile pe care le vedem astazi sunt reale), Sony pare sa aiba o sansa de a reveni pe profit cu telefoanele Sony Xperia 2018.

O serie de fotografii cu ceea ce par a fi doua modele prototip ale unor telefoane Sony Xperia 2018, pe care producaotul nipon e pe cale sa le lanseze, cel mai probabil, in cadrul evenimentului din ianuarie, de la Las Vegas — Consumer Electronics Show.

In aceste fotografii se poate vedea un smartphone cu estetica liniei Xperia si o camera duala, dar care adopta un senzor de amprente amplasat pe spatele telefonului si nu in butonul Power (pe lateral), cum era integrat pana acum.

De asemenea, noile modele Xperia vor beneficia de un display cu aspect 18:9, varful gamei Xperia 2018 dispunand chiar de un panou cu rezolutie 4K la fel ca Xperia XZ Premium si de cea mai noua versiune de Android, Oreo.

Ramane sa vedem daca fotografiile acestea sunt reale, dat fiind faptul ca provin dintr-o sursa neverificata si de faptul ca, in fotografia cu partea frontala a telefoanelor, cu displayul stins, se observa, ca se reflecta niste cladiri (vezi foto mai jos), desi pozele par realizate la interior, intr-o incapere.

In orice caz, Sony va trebui sa lanseze ceva revolutionar atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere hardware, pentru ca lumea sa adopte telefoanele Xperia in urmatorii ani, mai ales ca concurenta a crescut si mai mult odata cu revenirea brandului Nokia, aparitia unor noi companii chinezesti in top 10 producatori la nivel global.

Ce parere aveti de schimbarea preconizata la fata a seriei de telefoane Sony Xperia? Va reusi Sony sa vanda suficiente telefoane anul viitor, cat sa isi readuca businessul cu telefoane mobile pe profit?

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *