Schimba vechiul telefon cu un Samsung Galaxy nou (oferta eMAG)

Schimba vechiul telefon cu un Samsung Galaxy nou

Schimba vechiul telefon cu un Samsung Galaxy nou de sarbatori, prin oferta Buy Back Samsung desfasurata la magazinul eMAG.

Incepand cu finalul acestui weekend si pana la finalul anului, pe 30 decembrie, Samsung Romania in parteneriat cu magazinul de retail eMAG au lansat campania ‘Buy Back Samsung‘, o campanie prin care clientii pot merge cu vechiul telefon la eMAG, magazinul il va evalua si oferi pe el pana la 500 lei sub forma unui voucher de discount, daca clientul alege unul din smartphone-urile campaniei: Galaxy S8, Galaxy S8+ sau Galaxy Note 8 (toate in varianta cu 64GB spatiu intern de stocare fisiere).

Valoarea voucherului este data de starea in care se afla vechiul vostru telefon mobil, astfel ca e posibil sa primiti pe el un voucher cu valoarea maxima din campanie (de pana la 500 lei) sau mai putin.

Evaluarea telefoanelor vechi se poate face numai intr-unul din showroom-urile eMAG din București (Crangasi, Titan, Baneasa), Iasi, Constanta, Cluj, Timisoara (Aradului si Sagului), Craiova, Ploiesti, Brasov, Oradea, Sibiu, Galati.

Acolo, dupa evaluarea produsului vechi, efectuata cu ajutorul unei aplicatii de catre consultantul dedicat din showroom, primesti un voucher cu care poti sa achizitionezi pe loc unul din gadgeturile mentionate mai sus.

Despre regulamentul campaniei va puteti informa aici.

 

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *