Specificatiile telefonului Nokia 6 2018 dezvaluite inainte de lansare

Nokia 6 review

Se zvoneste de aproape o luna de zile ca Nokia va sustin un eveniment cu presa pe 19 Ianuarie, in China, eveniment in cadrul caruia compania HMD Global este asteptata sa anunte lansarea telefoanelor Nokia 6 2018 si, probabil, Nokia 9.

Daca despre Nokia se cunosc deja foarte multe detalii tehnice datorita multitudinii de informatii si imagini scurse online in ultimele saptamani, despre Nokia 6 2018 se stie la nivel de zvon ca va imprumuta designul telefonului Nokia 7 ceea ce inseamna ca va dispune de o carcasa din sticla si ca va beneficia de un display AMOLED cu aspect 18:9. De asemenea, se vorbeste de functia #bothie (selfie cu ambele camere simultan) introdusa odata cu lansarea actualului varf al gamei Nokia, modelul Nokia 8.

In plus, Nokia 6 2018 ar putea sosi echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 630, cu 4GB memorie RAM, 32GB spatiu intern (slot micro SD inclus), butoane meniu software (pe ecran) asta deoarece vor disparea cele fizice pentru a face loc display-ului cu diagonala de 5.5″, conform autoritatii de certificare a telefoanelor mobile din China, Tenaa.

Nokia 6 2018 va dispune de un senzor de amprente ce va fi amplasat pe spatele telefonului si va rula versiunea Android 8.0 (Oreo).

Momentan acestea sunt toate informatiile la nivel de zvon ale urmatoarei generatii de Nokia 6.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *