Telefoanele Honor primesc actualizare Android Oreo, confirma seful diviziei

Telefoanele Honor primesc actualizare Android Oreo

Pe 5 decembrie, la Londra, Huawei a lansat pe piata din Europa telefoanele Honor 7X si Honor View 10, doua dintre cele mai noi modele ale gamei care debuta in urma cu patru ani pe segmentul de smartphone, ca o serie care sa ofere functii si design premium la un pret adecvat majoritatii utilizatorilor de Android de pe glob.

Telefoanele Honor primesc actualizare Android Oreo

Intr-un interviu realizat de colegii nostri sarbi de la Mondo MobIT, Intrebat fiind domnul Geroge Zao, dupa conferinta de presa cand vor primi actualizare de software la Android Oreo telefoanele Huawei Honor, acesta a raspuns ca primele modele care vor incepe sa primeasca curand noul software sunt modelele: Honor 8, Honor 8 Pro, Honor 9 si Honor V9, urmate apoi de alte modele din serie, dar numai dupa ce inginerii companiei le vor da unda verde.

In prezent, Huawei testeaza intens o versiune beta de Android Oreo pe modelele mai sus mentionate, urmand ca in cel mai scurt timp posesorii de astfel de modele Honor, sa faca saltul la Android 8.0.

Chiar daca au fost mentionate numai cateva modele de d-l Zao, lista cu terminale Honor compatibile sa ruleze la nivel optim Oreox, se poate extinde in urmatoarele 3-5 luni.

Vom reveni cu detalii in acest sens atunci cand Huawei Romania le va comunica publicatiei noastre.

via

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.