Telefonul Nokia 6 2018 apare in primele imagini, cu display 18:9

Telefonul Nokia 6 2018

In cursul acestei dimineti aceeasi autoritate chineza care a confirmat existenta telefonului Nokia 6 2018 si a dezvaluit o parte din specificatiile cheie ale telefonului, ne ofera si primele imagini in care apare noua generatie de smartphone Nokia 6 cu Android, ce urmeaza sa fie lansat conform zvonurilor pe data de 19 ianuarie.

Odata cu aceste imagini ni se confirma faptul ca senzorul pentru amprente va fi mutat pe spatele telefonului imediat sub camera, asta deoarece butonul fizic Home dispare pentru a face loc ecranului AMOLED cu aspect 18:9.

Telefonul Nokia 6 2018 va rula sistemul de operare Android Oreo, iar butoanele de meniu / navigare sunt mutate pe ecran (butoane software) pentru ca utilizatorul sa poata profita de ecranul cu margini foarte subtiri.

Despre specificatiile telefonului Nokia 6 stim la aceasta ora dar la nivel de zvon ca va fi echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 630, cu 4GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare intern si un display a carui diagonala va masura 5.5″.

Ce parere aveti despre noua generatie de Nokia 6, pe care HMD Global l-ar putea lansa in a doua jumatate a lunii ianuarie (2018)?

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *