Cum arata telefonul Galaxy S9, intr-o randare video 3D

De cateva luni bune si pana la debutul oficial al telefoanelor Galaxy S9, asteptat sa aiba loc undeva in luna martie a anului viitor, vom avea parte de foarte multe informatii la nivel de zvon. Este si cazul videoclipului de astazi, in care apare randat 3D modelul de smartphone Samsung Galaxy S9, randare realizata pe baza zvonurilor, a imaginilor si a machetelor din Asia.

Daca intr-adevar aceasta randare video 3D a telefonului S9 e apropiata de ceea ce va lansa Samsung Electronics la primavara, atunci spre deosebire de Galaxy S8, noile modele vor beneficia de un design imbunatati, mai ales pe partea din spate, acolo unde senzorul de amprente actual este amplasat fara logica in partea dreapta a camerei foto. Pe S9 si S9 Plus in schimb, senzorul de amprente va fi amplasat imediat sub cei doi senzori ai camerei foto principale, aproapte totul fiind asezat pe o linie verticala centrata pe spatele telefonului (mai putin blitul si, probabil, senzorul pentru masurarea batailor inimii). Se zvoneste ca doar varianta S9 Plus va beneficia de o camera duala pe spate, in timp ce modelul standard de S9 va sosi cu un singur senzor. Insa ambele telefoane vor avea parte de o camera cu lentila cu apertura f/1.5, ceva nou pentru industria mobila.

In ceea ce priveste dimensiunea telefoanelor S9 comparativ cu S8 de anul acesta, ele nu vor masuara cu mai mult 1-2mm in lungime si grosime.

Materialele utilizate la constructia carcasei ramane aceleasi ca si in anii precedenti: doua panouri din sticla (fata/spate) curbata pe margini, prinse de o rama metalica. E de asteptat, ca telefonul sa fie rezistent la apa si praf (probabil certificare IP68), sa beneficieze in premiera de 512GB memorie interna (primul smartphone din lume cu o astfel de capacitate de stocare interna), pana la 8GB memorie RAM, procesorul Exynos 9810 si/sau Snapdragon 845 (in functie de regiune) si sistemul de operare Android 8.1 Oreo cu noua interfata grafica pe care Samsung o denumeste Galaxy A.I. UX (in care asistentul virtual Bixby va avea o integrare mult mai avansata).

De asemenea, vor dispune de noul model de display Infinity cu aspect 18:9, tehnologie ce se anunta sa debuteze si pe seria de telefoane Galaxy A 2018.

Si asta nu e tot! E posibil, ca anul viitor Samsung sa lanseze un model similar cu iPhone X, Galaxy X, dar care sa integreze un senzor de amprente direct in ecranul telefonului, care nu va avea acea creasta (notch) urata.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *