Apple pregateste primul serial TV SF, pentru noul sau serviciu de streaming filme

Apple pregateste primul serial TV SF

Apple si-a anuntat deja intentia de a intra pe piata de servicii de streaming video (filme si seriale TV) inca de anul acesta, cand a recrutat in vara doi dintre sefii Sony TV.

Apple a comandat deja trei seriale de televiziune pentru debutul noului sau serviciu care ii va face mare concurenta celor de la Netflix, incepand cu 2018. Printre aceste seriale TV se numara si un show science-fiction produs de Ronald D. Moore, producatorul care ne-a dat filme seriale de televiziune precum: Star Trek The Next Generation, Star Trek Deep Space 9, Battlestar Galactica sau mai recent Helix sau Outlander.

Apple a anuntat deja o investie de 1 miliard de dolari in acest nou serviciu, pe care probabil il va contopi cu Apple TV, si care ar putea purta numele Apple Movies.

Aceasta suma este doar inceputul, deoarece se vorbeste ca Apple e dispusa sa investeasca mai mult de 4 miliarde de dolari pe parcursul anului viitor in productii de filme, seriale si documentare.

Apple nu este singura companie care a anuntat lansarea unui astfel de serviciu similar cu al celor de la Netflix. Printre debutanti, in 2018, se vor numara si companii precum Disney si Warner Bros.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *