Noi imagini si informatii despre gama Sony Xperia 2018

gama Sony Xperia 2018

Au inceput sa se intensifice zvonurile cu privire la noua gama Sony Xperia 2018, care ar trebui sa includa cel putin trei modele cu display de 6″, 5.5″, respectiv 5.2″ in diagonala.

In ultimele saptamani au tot aparut online fotografii cu ceea ce ar putea fi designul noii game Sony Xperia, dar, fiindca sursa imaginilor nu era una destul de credibila pentru noi, v-am recomandat la acea data sa nu va entuziasmati prea tare.

Saptamana aceasta au iesit la lumina alte cateva imagini, care par a fi la fel create in photoshop de un concept designer, diferenta e ca de acestea data vin dintr-o sursa ce a oferit informatii corecte in trecut si, s-ar parea, ca imaginiile au fost generate dupa un prototip la care Sony lucreaza in prezent.

De asemenea, o alta sursa care in trecut a oferit informatii corecte despre gadgeturile Xperia, a publicat o fotografie in care se pot observa trei huse de smartphone Xperia, toate trei avand o camera duala pe spate.

Daca noua gama de telefoane Sony Xperia 2018 va fi lansata in cadrul Consumer Electronics Show 2018, la Las Vegas, atunci niciunul dintre aceste telefoane nu va fi echipat cu procesorul Snapdragon 845, chipsetul fiind exclusiv disponibil producatorului Samsung in primele 30 de zile de la lansarea telefoanelor Galaxy S9 (jumatatea lunii martie 2018). Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut, si asta pentru ca Samsung construieste pe liniile sale de productie chipsetul Snapdragon 845, pentru Qualcomm.

Ceea ce inseamna ca linia de telefoane Xperia 2018 despre care se zvoneste in acest moment nu e o linie care include un varf de gama, ci mai degraba discutam despre o trei telefoane de nivel mediu.

Ce parere aveti despre acest posibil design al viitoarelor telefoane Sony Xperia si primele cu display cu aspect 18:9 si margini foarte subtiri?

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *