Orange lanseaza Live Cam 360° sub brand propriu

Operatorul telecom Orange Romania a lansat de curand sub brand propriu o camera performanta capabila sa realizeze videoclipuri high-definition la 360°.

Orange Live Cam se conecteaza foarte usor la orice smartphone cu sistemul de operare Android cu ajutorul adaptorului micro-USB / UBS Type C, transformandu-l intr-o unealta perfecta pentru a fotografia si inregistra clipuri video 360°. Live Cam ofera utilizatorilor optiunea de a posta instantaneu pe retelele de socializare si de a face live streaming pe Facebook sau Youtube.

Orange lanseaza Live Cam 360

Live Cam foloseste un software integrat care ajuta la stabilizarea imaginii, iar fotografiile si clipurile video sunt salvate direct in memoria interna a telefonului.

Utilizatorii camerei pot sa fotografieze la rezolutie 4K, dar si sa filmeze la 360° cu rezolutie 2K la 30 de cadre pe secunda. In plus, continutul poate fi vizualizat cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuala, cum ar fi Orange VR2.

Noua camera poate fi controlata foarte usor prin intermediul unei aplicatii, ce le ofera utilizatorilor acces la toate functiile camerei si o experienta de navigare facila.

Prin lansarea Live Cam, Orange vine in intampinarea cererii tot mai mari pentru obiecte conectate. Astfel, aceasta camera face parte din cel mai mare portofoliu de obiecte conectate, in numar de peste 75, de la console PlayStation 4, la drone si ochelari de realitate virtuala, care au scopul de a oferi consumatorilor acces la cele mai noi tehnologii si experiente.

Live Cam poate fi achizitionata din smart shop-urile Orange din toata tara, dar si din magazinul online.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *