Nokia TA-1005, e urmatorul varf de gama al celor de la HMD Global

Nokia TA-1005

HMD Global e pe cale sa anunte un nou smartphone de top cu Android, iar acest lucru s-ar putea intampla cu cateva zile inainte de debutul expozitiei Consumer Electronics Show 2018, din Las Vegas, asta daca nu cumva zvonurile curente au dreptate in ceea ce priveste data lansarii — 19 ianuarie, in China. Nu ne ramane decat sa asteptam sa treaca zilele pentru a avea confirmarea lansarii.

In ceea ce privesc datele tehnice ale telefonului Nokia 9, identificat dupa numarul de model Nokia TA-1005 la autoritatea de certificare a telefoanelor mobile din SUA, smartphone-ul este asteptat sa soseasca cu un display curbat AMOLED intre 5.5 si 5.7″ in diagonala, cu rezolutie 2K si aspect 18:9. De asemenea, telefonul Nokia TA-1005 va sosi cu procesorul Snapdragon 835, cu o camera principala duala si senzor de amprente pe spate, cu o baterie de 3.250 mAh si versiunea Oreo a sistemului de operare mobile Android.

Nokia TA-1005 aka Nokia 9, ar putea intra in comert inca de la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand va fi disponibil in variante pe culorile: gold copper, negru, gri si albastru inchis.

Pretul urmatorului varf de gama sub brandul Nokia, ar trebui sa sara de 750 de euro. Ramane sa primim aceste confirmari chiar de la HMD Global in ziua lansarii smartphone-ului pe piata.

sursa

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *