Netflix ofera continut HDR utilizatorilor Windows 10

Netflix ofera continut HDR utilizatorilor

Incepand de saptamana aceasta utilizatorii de Windows 10 au acces la continut 4K HDR (High Dynamic Range) prin platforma de streaming online Netflix.

Netflix ofera continut HDR utilizatorilor de Windows 10

Astfel, pe langa faptul ca pot urmari anumite filme si seriale in format 4K, utilizatorii care detin un monitor, televizor sau laptop/PC (toate compatibile HDR) cu generatia a saptea de procesoare Intel Core (i3, i5, i7) sau o generatie mai noua cu accelerator grafic integrat Intel sau minim placa video dedicata Nvidia 1050 (minim 3GB VRAM), pot accesa pe Windows 10 in browsersul Edge sau aplicatia Netflix continut codificat HDR10. Pentru mai multe informatii despre compatibilitatea HDR, accesati pagina de suport a celor de la Netflix.

De asemenea, pe langa un dispozitiv compatibil HDR, mai aveti nevoie de un abonament premium de 14$ care ofera acces la continut HD si Ultra HD pe pana la patru dispozitive.

Oferta actuala de continut HDR a celor de la Netflix include pana la 200 de ore de filme si seriale ca: Bright, Upside Down, Stranger Things, Star Trek Discovery, Daredevil, Mindhunter, si va completata treptat si in 2018 cu noi filme si seriale TV.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *