Unde schimb bateria telefonului iPhone si cum verific daca e defecta?

Unde schimb bateria telefonului iPhone

Cu cateva zile inainte de Craciun, Apple, a recunoscut public ca a introdus inca de acum un an de zile o functie software in sistemul iOS menita sa incetineasca performanta procesoarelor telefoanelor iPhone pentru a proteja componentele hardware ale acestora de eventuale defectiuni. Practic, protectia introdusa de Apple aduce cu sine lag pe telefoanele iPhone, lag de care multi posesori de astfel de telefoane se plang.

Masura ar fi fost introdusa pentru a preintampina stingerea brusca a telefoanelor iPhone atunci cand temperatura din mediul inconjurator scade considerabil, insa lumea a fost atat de deranjata incat a inceput sa rabufneasca in mediul online. Ba unii dintre ei s-au adunat in grupuri ca sa dea in judecata compania pentru aceasta practica de incetinire a performantei telefoanelor.

In urma acestui scandal Apple a venit cu un comunicat prin care si-a cerut scuze pentru lipsa de transparenta de care a fost acuzata si a anuntat recent ca scade pretul de inlocuire a bateriei telefoanelor iPhone de la 79$ la 29$ si, in plus, oricine detine un iPhone 6 sau un model mai actual poate merge intr-un service autorizat Apple pentru a inlocui bateria chiar daca aceasta nu e defecta. Clientul de iPhone va putea cere inlocuirea bateriei chiar daca testul Apple Genius Bar nu gaseste vreun defect la baterie.

In ceea ce priveste diagnosticarea bateriei prin intermediul testului Apple Genius Bar, acesta poate fi facut chiar de catre angajatii Apple, de la distanta (online), deoarece nu e necesar sa mergeti intr-un service autorizat Apple din tara. Tot ce trebuie sa faceti, e sa contactati Apple Support telefonic la numarul 0800 894847 (listat pe siteul Apple), prin intermediul chat-ului online sau prin email pentru o programare. Desigur, ca daca va este mai la indemana programarea pentru testare intr-un service local, puteti cere acest lucru. Insa inainte de a face acest pas, e recomandat sa va verificati starea garantiei produsului, a gadgetului.

In orice caz, fiindca Apple nu mai tine cont daca bateria este sau nu defecta si permite inlocuirea ei, puteti merge direct intr-unul dintre aceste service-uri autorizate de pe teritoriul Romaniei (in zona in care locuiti), pentru a va schimba bateria veche a iPhone-ului cu una noua, si la un pret cu 50$ mai mic.

Recomandarea noastra e sa profitati de aceasta oportunitate de a va schimba bateria cat inca e valabila oferta Apple. E posibil, ca dupa inlocuirea bateriei lagul pe care l-ati observat in ultimul an pur si simplu sa dispara.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Koryna Ln Kov

Bine de știut pt posesorii de1 iPhone știind ca bateria nu este deloc ieftina.

Aileni Marian

Am auzit/vazut din pacate a fost adevrat ! Au recunocut in mod oficial si incearca sa remedieze problema prin aceste scaderi de pret a componentelor !

Daniel Ionut

Incep sa faca prea multe gafe cei de la Apple..in ritmul asta, viitorul nu prea mai suna bine.

Badea Gabriela

O ofertă generoasa pentru deținătorii Apple.

0
Would love your thoughts, please comment.x