Dell anunta noua generatie de laptop XPS 13, cu generatia a 8-a de CPU Intel

Dell anunta noua generatie de laptop XPS 13

Intr-un comunicat de presa trimis pe adresa redactie noastre, Dell anunta noua generatie de laptop XPS13, care este mult mai compact (ecran de 13″ integrat intr-un corp de doar 11″), cu pana la 30% mai subtire ca generatia anterioara de XPS 13 si mai usor la numai 1.3 kg, dar care integreaza noua generatie de procesoare Intel Core, ruleaza Windows 10 si ofera un display InfinityEdge aproape fara margini si cu rezolutie 4K.

Dell anunta noua generatie de laptop XPS 13

Realizat din materiale premium, laptopul Dell XPS 13 2018 arata superb, este dotat cu SSD-uri de pana la 1TB si are o autonomie de functionare de pana la 20 de ore la rezolutia grafica setata pe Full HD sau pana la 11 ore Ultra HD (4k). Pe langa display-ul superb, XPS 13 este echipat si cu un sistem audio pregatit sa ofere o experienta cinematica multimedia deosebita, in special celor care folosesc servicii de streaming video precum Netflix.

Dell XPS 13 este primul laptop din lume construit cu izolare GORE Thermal Insulation din acelasi aerogel de siliciu folosit in stiinta de inalta tehnologie si medii extreme pentru difuzarea si disiparea caldurii, asa cum este cazul solutiei de izolare termica de pe Mars Rovers si a capturii de particule de mare velocitate in cazul sondei Stardust. Acest material directioneaza caldura afara din dispozitiv, mentinand sistemul rece in timp ce functioneaza la capacitate maxima.

Noua generatia de XPS 13poate fi accesat printr-o serie de functii biometrice. Spre exemplu, dispune de identificare pe baza de recunoastere a fetei utilizatorului, sau pe baza citirii amprentei, ori prin voce (Cortana – Windows 10 Hello).

Dell XPS 13 2018 este disponibil de astazi la nivel global pe site-ul producatorului si pe microsoft dot com, la preturi incepand de la 1.000 $. De asemenea, Dell ofera o editie pentru dezvoltatori bazata pe Ubuntu, cu Linux preincarcat, incepand de la 949,99 $ in Statele Unite si Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=EgtAC_n5oAM

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *