Pretul telefonului Nokia 7, in Romania. Disponibil din saptamana 10 – 17 ianuarie

Pretul telefonului Nokia 7

Pretul telefonului Nokia 7, in Romania

Anuntat la mijlocul lunii octombrie strict pentru piata din Asia (China), Nokia 7 ajunge in Europa (Romania) prin intermediul celor de la QuickMobile, care au importat telefonul pe canale neoficiale, astfel ca il puteti achizitiona inca de astazi, cu livrarile estimate sa inceapa intre 10 si 17 ianuarie 2018, conform listarii de pe magazinul online a retailerului.

Telefonul Nokia 7 este primul model cu carcasa din sticla dupa revenirea brandului pe segmentul de smartphone, la inceputul lui 2017.

Nokia 7 dispune de un ecran Full HD cu diagonala de 5.2″, este echipat cu procesorul Snapdragon 630, dispune de 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern de stocare + slot microSD de pana la 256GB, o camera foto principala de 16MP capabila sa filmeze Ultra HD, una frontala de 5MP si o baterie de 3.000 mAh.

In plus, beneficiaza de conectivitate 4G LTE, Bluetooth 5.0, port USB-C, GPS, NFC, Radio FM, ruleaza Android 7.1.1 Nougat si ne asteptam sa primeasca upgrade la Android Oreo in lunile ce urmeaza.

Pretul telefonului Nokia 7 afisat pe siteul celor de la QuickMobile este de 1.500 lei, magazinul precizand ca ofera garantie de pana la 24 de luni clientilor persoane fizice, respectiv 12 luni persoanelor juridice (firme).

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *