Primul smartphone cu senzor de amprente integrat in display!

 senzor de amprente integrat in display

Senzor de amprente integrat in display, este cea mai noua fita ce va fi promovata pe parcursului lui 2018 de catre producatorii de telefoane mobile.

Se vorbea inca de anul trecut ca Apple ar putea introduce pe piata primul iPhone cu senzor de amprentre integrat in display-ului telefonului, insa atunci cand iPhone X a sosit pe piata, acesta nu a beneficiat de mult-zvonita tehnologie pentru amprente.

Conform ultimelor zvonuri din industria mobila, se pare ca, chinezii, au reusit sa ii dea de capat acestei noi tehnologii care va permite integrarea senzorului de amprente sub ecranul telefoanelor mobile.

In weekendul abia incheiat, au aparut imagini cu ceea ce ar putea fi primul smartphone din lume ce soseste cu un astfel de senzor integrat sub afisajul telefonului.

Doogee V este telefonul in cauza, insa lansarea lui nu ava avea loc mai repede de luna aprilie – mai a acestui an, conform sursei care a dezvaluit informatia si imaginile.

Pe langa senzorul de amprente integrat in display-ul AMOLED de 6.2″ in diagonala cu aspect 18:9, telefonul Doogee V va sosi cu faimosul “breton” introdus de Apple din lipsa de inspiratie/creativitate odata cu lansarea lui iPhone X.

Doogee V va fi echipat cu procesorul MediaTek Helio P40, va avea 6GB memorie RAM si 128GB spatiu de stocare intern si camere duale. Camera frontala va avea doi senzori de 16MP fiecare, respectiv camera principala de pe spate doi senzori de 21MP.

Chinezii de la Doogee vor comercializa acest smartphone din primavara la un pret care se invarte undeva in jurul a 350$, conform aceleasi surse.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *