Dell anunta noua generatie de gadgeturi la CES2018

În cadrul evenimentului anual Consumer Electronics Show 2018 (CES), Dell lansează o serie de noi produse şi aplicaţii software pentru a aborda diferitele moduri în care oamenii se joacă și lucrează. În plus faţă de lansarea unora dintre cele mai frumoase echipamente din lume, Dell va evidenția mai multe inovaţii ascunse în aceste produse, proiectate pentru îmbunătăţirea performanţelor, funcţionalităţii şi experienţei de ansamblu a utilizatorului.

“La Dell inovaţia nu doarme niciodată. Ne pasionează crearea de tehnologie care extinde graniţele posibilului. Design-ul produselor Dell face ca echipamentele să arate superb pe exterior, dar unul dintre avantajele noastre cele mai importante provine din inovația din interior. Sub aceste exterioare se găseşte frumuseţe şi forţă, cele două caracteristici revoluționează şi redefinesc domeniul personal computing, şi, oferă oamenilor experienţele pe care şi le doresc”, explică Sam Burd, preşedinte, Client Solutions Group, Dell.

„Perlele” ingineriei – XPS 13 şi XPS 15 2-în-1

Portofoliul de produse XPS de la Dell a câştigat mai multe premii decât oricare alt portofoliu de marcă din istoria companiei. Cel mai nou model XPS 13 este reinventat şi tocmai a primit premiul CES 2018 Innovation Award Honoree. Pe lângă ecranul său InfinityEdge 4K Ultra HD de generaţie următoare, modelul XPS 13 vine cu un interior deosebit din fibră de sticlă întreţesută, în culori Rose Gold cu Alpine White ca alternativă la culorile tradiţionale alb şi negru, cu borduri mai înguste, și un spaţiu de până la 80% mai mare pentru disiparea căldurii. În interiorul construcţiei mai subţiri şi mai uşoare a modelului, Dell Power Manager furnizează energie doar atunci când e nevoie, în timp ce GORE Thermal Insulation, același material silica aerogel folosit la sonda Mars Rovers pentru difuzarea şi disiparea căldurii, reprezintă o soluţie inovatoare a designului termic pentru a menţine sistemul rece în timpul funcționării.

Dell XPS 15 touch 2 in 1

Adresând lipsa de pe piaţă a dispozitivelor mobile mai subţiri, mai uşoare şi mai puternice, pe care atât creatorii profesionişti, cât şi pasionaţii de hobby-uri le cer, Dell lansează primul XPS 15 2-în-1, cel mai puternic echipament 2-în-1 de 15 inci din lume, o perlă a creaţiei inginereşti care încorporează inovaţie la toate nivelurile. Cu performanţe ridicate și design zvelt, cel mai mic şi mai subţire echipament 2-în-1 de 15 inci disponibil pe piaţă (1) furnizează forţă grafică şi de procesare necesare pentru rularea de aplicaţii de creare conţinut, procesarea de fişiere imense şi rularea de jocuri AAA, încorporând tehnologie touch, pen, o tastatură maglev şi impresia de realitate a ecranului. Noul procesor Intel Core de generaţie 8, care combină procesare de mare performanţă şi grafică discretă Radeon RX Vega M într-un singur produs, ajută la transformarea noului XPS 15 2-în-1 în realitate. Echipamentul oferă, de asemenea, un ecran InfinityEdge 4l Ultra HD de generaţie următoare, cu culori vii şi senzaţie cinematică într-un factor de formă zvelt, de 16 mm. Expertiza în construcţie, materialele premium şi finisajele de lux, care includ aluminiu prelucrat la maşină, fibră de carbon şi Corning® Gorilla® Glass 4, fac din acest design futurist unul funcţional.

Integrare între PC-urile Dell şi telefoanele inteligente prin Dell Mobile Connect Software

Când utilizează un computer, utilizatorii nu au doar un mouse şi o tastatură la îndemână, ci acum au şi un telefon inteligent. Pentru a creşte gradul de comoditate şi productivitate, Dell este primul producător de PC-uri care lansează o soluţie software ce permite integrarea wireless deplină între PC-urile Dell şi telefoanele inteligente (iOS şi Android). Preinstalată pe toate PC-urile Dell noi pentru consumatori, aplicaţia Dell Mobile Connect permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice, să trimită texte, să primească notificări şi oferă funcția fully mirror telefoanelor ca să interacţioneze cu toate aplicaţiile lor mobile favorite (2).

Experienţe depline cu Dell Cinema

Acum, mai mult decât oricând, oamenii urmăresc filme și emisiuni TV pe PC-urile lor, așteptând o experiență cinematografică completă, care să includă calitate de studio a imaginii şi a sunetului, aşa cum au intenţionat creatorii conţinutului respectiv. O astfel de experienţă este acum disponibilă pe echipamentele XPS şi pe anumite PC-uri Dell Inspiron prin intermediul Dell Cinema, o experienţă audio şi vizuală deplină.

 • CinemaColor: cu sprijinul WindowsHD Color, decodifică şi afişează conţinut streamed high dynamic range (HDR) cu detalii îmbunătățite, nuanţe mai vii, contrast mai puternic şi o gamă mai largă de culori; Netflix în HDR este, de asemenea, compatibilă cu Dell Cinema PCs
 • CinemaSound: este o inovaţie audio exclusivă Dell, alimentată de WavesMaxx Audio Pro, care furnizează acute mai clare, başi mai puternici şi un volum mai ridicat pentru o experienţă audio cu adevărat cinematografică
 • CinemaStream: alimentată de Killer şi SmartByte, soluţia bazată pe software dezvoltată în colaborare de Dell şi Rivet Networks optimizează streaming-ul online şi video-ul interactiv, ceea ce are ca rezultat mai puţine temporizări, o lărgime de bandă mai mare şi o rezoluţie mai bună

Dell lansează noua soluție Alienware Software Command Center şi centre de instruire eSports

Reproiectând propriul său portofoliu software, Dell lansează noua soluţie Alienware Command Center, care uneşte setările de sistem, conţinutul şi alte funcţii într-o interfaţă simplă şi elegantă. Alienware Command Center permite gamerilor de orice nivel, de la novici la experţi, să optimizeze şi să personalizeze PC-urile şi perifericele conform propriilor nevoi. Un gamer poate acum să acceseze  biblioteca de jocuri din toate sursele de pe un PC, generând cu uşurinţă profiluri personalizate pentru fiecare joc şi să obțină performanţe mai bune prin gestionarea consumului de energie şi prin instrumentele de overclocking.

Simultan, pe piaţă a fost lansat AlienFX 2.0, a doua generaţie a sistemului in-game de iluminat creat de Alienware, care funcţionează în ecosistemul de PC-uri, tastaturi şi mouse-uri Alienware. Alienware Command Center oferă o individualizare şi mai profundă a tastelor individuale şi a grupurilor de taste, furnizând peste 16,8 milioane culori în fiecare zonă de iluminare.

Dell şi Alienware investesc de mult timp în industria eSports. Au sprijinit prima serie de campionate de gaming în 2007. Au lucrat cu Team Liquid, Team Dignitas şi ELEAGUE. Recent au lucrat cu Tobii pentru a implementa tehnologii de monitorizare a mişcărilor oculare în turneele eSports. În prezent, Alienware este furnizorul preferat pentru Team Liquid, care a selectat perifericele Alienware (mouse-uri, tastaturi, monitoare) pentru utilizarea la antrenamente şi în competiţii. Dell anunţă, de asemenea, lansarea noii facilităţi de instruire Alienware eSports pentru Team Liquid, și stabilește un nou standard pentru un centru de instruire dedicat eSports. Noua facilitate de 870 de metri pătraţi din Los Angeles va servi drept sediu pentru Team Liquid și va sprijini mai multe echipe competiţionale cu un bucătar dedicat, psihologi sportivi, nutriţionişti, antrenori dedicaţi, analişti şi spaţii de antrenament – totul bazându-se pe cele mai noi şi mai puternice tehnologii Dell şi Alienware. Concurenţii se vor antrena pentru competiţiile de mare miză în timp ce echipele de design, echipele video şi antrenorii vor folosi monitoarele, ecranele touch şi alte echipamente pentru a descompune acţiunea şi a crea conţinut pentru fani.

Dell transformă realitatea virtuală (VR) în realitate

Alienware colaborează cu NVIDIA şi Oculus la crearea unei noi categorii de realitate virtuală (VR) competitivă eSports, combină gamingul competitiv mental cu cel fizic şi îl duce către masele de gameri. În ultimele două luni, peste 200 de participanţi din 14 oraşe diferite s-au întrecut pe sisteme Alienware pentru a obţine cel mai rapid timp pe cel mai nou joc VR de la Survios, “Sprint Vector “.

De asemenea, Dell anunţă un nou desktop de gaming, VR-ready, Dell Inspiron Gaming Desktop, de la 799 USD, pentru reducerea costurilor de nivel entry ale realităţii virtuale. Construit pentru PC gamers, noul Inspiron Gaming Desktop încorporează procesoare Intel Core de generaţie 8, cu până la 6 nuclee și grafică, opţiuni solid-state drive pentru timpi de pornire mai mici şi design termic inteligent pentru sesiuni de gaming mai lungi.

Totodată, Dell devine primul furnizor de PC-uri care vinde versiunea consumer a căștilor VR HTC Vive. În plus, față de oferta ediției business a HTC Vive, Dell confirmă, de asemenea, o înțelegere cu Meta pentru setul de căști de realitate augmentată (AR). Acest lucru îi va bucura pe cei care dezvoltă noi soluții cu cele mai recente tehnologii VR și AR. Citiţi blog-ul pentru mai multe informaţii.

Noi monitoare şi perfomanţe semnificative pentru portofoliul Dell Latitude

Dell continuă să conducă industria de ecrane prin adăugarea celor mai strălucitoare monitoare ultrasubţiri din clasa lor (3): Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM) şi Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM). Ambele monitoare suportă HDR-content playback pentru o experienţă de tip CinemaColor, și generează  profunzime de culoare, claritate şi contrast într-un ecran practic fără margini InfinityEdge. Cu un profil de 5,5 mm în porţiunea cea mai subţire, ambele monitoare oferă o luminozitate de 600 niți.

Dell Latitude 7490

Proiectat pentru forţa de muncă mobilă, portofoliul Dell Latitude de notebook-uri şi de echipamente 2-în-1 comerciale securizate şi gestionabile a fost complet înnoit cu cele mai recente procesoare dual- şi quad-core Intel® Core vPro 15W de generaţie 8, care oferă îmbunătăţiri semnificative de performanţe. Testele de pe bancul de productivitate arată creşteri importante de performanţe faţă de produsele bazate pe procesoare de generaţie anterioară. Nucleele suplimentare generează o diferenţă notabilă în reţelele de firmă atunci când echipa IT foloseşte criptarea, scanările contra malware şi alte aplicaţii de fundal pentru securizarea şi conectarea angajaţilor. De asemenea, linia de produse Latitude a fost actualizată cu câteva noi inovaţii ascunse. De exemplu, notebook-ul Latitude 7490 încorporează o antenă activă exclusivistă care oferă o conectare prin WiFi mai bună, viteză şi fiabilitate de conectare, precum şi un nou ecran Full HD cu consum scăzut, care reduce consumul de energie cu până la 50%, ceea ce are ca rezultat câteva ore suplimentare de viaţă a bateriei. Citiţi pe blog mai multe informaţii despre aceste inovaţii şi despre noua linie de soluţii Latitude pentru business.

Ca să maximizeze productivitatea profesioniştilor în mişcare şi a entuziaştilor media, Dell lansează cel mai compact dispozitiv de stocare date din lume, Thunderbolt (4) şi unul din cele mai rapide dispozitive de stocare portabile disponibile, Dell Performance Portable Thunderbolt SSD 1000 (1TB) şi SSD 500 (500GB). 

Disponibile de acum la nivel global:

 • Dell XPS 13 este disponibil la Dell.com şi Microsoft.com începând de la 999 USD cu procesor Intel Core i5 de generaţie 8
 • Dell Latitude 7490 Notebook este disponibil la Dell.com de la 1.049 USD
 • Dell Latitude 5490 Notebook este disponibil la Dell.com de la 779 USD
 • Dell Latitude 7390 2-in-1 este disponibil la Dell.com de la 1.149 USD
 • Dell Latitude 5290 2-in-1 este disponibil la Dell.com de la 899USD

În curând:

 • Dell Mobile Connect va fi disponibilă pentru descărcare din ianuarie şi va veni preinstalată pe toate sistemele Dell consumer din 27 ianuarie
 • Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM) va fi disponibil global din 30 ianuarie la Dell.com de la 499,99 USD
 • Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM) va fi disponibil global din 30 ianuarie la Dell.com de la 299,99USD
 • Dell Portable Thunderbolt 3 SSD de 500GB şi 1TB vor fi disponibile global din 28 februarie la Dell.com
 • Dell XPS 15 2-in-1 va fi disponibil în SUA la Dell.com din aprilie, de la 1.299,99 USD
 • Alienware Command Center va fi disponibil la noua Area 51 în februarie

2 Comentarii

  Comenteaza

  Adresa ta de email nu va fi publicată.