Sony Xperia XA2 hands-on (video oficial)

Sony Xperia XA2 hands-on

Dupa lansarea telefoanelor Xperia XA2, XA2 Ultra si Xperia L2, la Consumer Electronics Show 2018, in Las Vegas, Sony a realizat un videoclip hands-on in care lauda noile sale telefoane Xperia cu carcasa metalica, insa ele nu fac parte din trendul actual impus de Apple odata cu lansarea telefonului iPhone X. Mai concret, telefoanele Xperia lansate anul acesta nu beneficiaza de un display cu aspect 18:9, ci de vechiul standard 16:9, care fac ca telefoanele sa aiba o barbie si o frunte foarte lata.

Nu ne intelegeti gresit! Telefoanele arata foarte bine estetic si sunt ok si din punct de vedere hardware, insa ne aflam in 2018, un an in care nu mai poti comercializa telefoane cu display 16:9 si margini late ca in 2016, mai ales la un pret destul de piperat doar pentru ca scrie Sony pe ele.

Telefoanele Xperia XA2 sunt echipate cu display-uri de 5.2 si 6 inci cu rezolutie Full HD, dispun de procesorul Snapdragon 630, cel putin 3GB memorie RAM si 32GB spatiu intern, baterii de 3.300 / 3.580 mAh si sistemul de operare mobil Android, versiunea Oreo.

Asteptam cu interes comentariile voastre pe acest subiect. Credeti ca va reusi Sony sa se impuna in prima parte a acestui an cu noile sale telefoane Xperia?

2 Comentarii

 1. Ciupala Marilena

  January 11, 2018 at 1:49 pm

  Intradevar telefonul este performant insa pretul este mult prea mare apar telefoane mult mai performante si la un pret mult mai mic chiar daca sunt Sony asta nu inseamna ca merita sa aruncam cu atatia bani pe un telefon

 2. Koryna Ln Kov

  January 11, 2018 at 2:57 pm

  Vor trebui sa vina cu ceva nou, sincer că și utilizator de telefon, mi se par mai ok telefoanele cu margini late decât cele cu margini curbate, nu mă încântă acel design.
  Adevărul că nu am butonat încă unul cu margini curbate dar din ce am văzut, mi se par un moft.
  Poate după ce voi achiziționa unul, îmi voi schimba impresia.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *