Telefonul Galaxy A8 2018, de astazi in oferta operatorilor telecom

Telefonul Galaxy A8 2018

Lansate pe piata anul trecut cu numai cateva zile inainte de Craciun, noile telefoane din gama Galaxy A8 2018, sunt de saptamana aceasta disponibile in Romania si in oferta operatorilor telecom locali.

Noile telefoane Galaxy A8 si A8 Plus 2018 se remarca datorita ecranului Infinity Display cu aspect 18:9, pe care il intalnit pe varful de gama Galaxy S8 si Galaxy Note 8, dar si prin designul rezistent la apa si camerele foto cu care acesta vine echipat. Camera duala frontala cu senzori de 16MP + 8MP si apertura f/1.9, si o camera principala pe spate cu senzor de 16MP si apertura f/1.7. Camera frontala dispune de functii avansate de Focalizare Live sau efectul bokeh ce permite reglarea lui inainte sau chiar si dupa realizarea fotografiei.

Telefonul Galaxy A8 2018 in oferta operatorilor telecom

Compania Vodafone Romania anunta ca telefonul Galaxy A8 2018 este disponibil la liber sau alaturi de unul dintre abonamentele Super Red, recomandandu-ne abonamentul Super Red 31 cu un avans de 220 euro pentru achizitia telefonului.

La Telekom Romania in schimb, telefonul poate fi achizitionat cu un avans de 216 euro (1.000 lei) si contractarea abonamentului Mobil 25.

Orange Romania listeaza telefonul la pretul (avans) de 189 Euro alaturi de abonamentul Orange Me 31.

RCS&RDS nu au anuntat deocamdata nimic in acest sens, insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatia legata de oferta pentru acest model de smartphone.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *