Motorola Moto X5 copiaza bretonul lui iPhone X. Debuteaza luna viitoare, in Barcelona!

moto

Designul telefonului Motorola Moto X5, dezvaluit cu o luna inainte de lansarea lui pe piata?

Motorola, brand actualmente sub patronajul chinezilor de la Lenovo, se pregateste de marele congres al lumii mobile din Barcelona (care va avea loc in perioada 26 februarie – 1 martie), unde ne asteptam sa lanseze o sumedenie de telefoane Moto, printre care si Moto X5 din imaginea de mai sus, conform sursei care a dat publicitatii aceasta informatie.

Motorola Moto X5 va fi succesorul modelului Moto X4 de anul trecut, insa de data aceasta pare ca va imita designul cu acel “breton” pe display-ul cu margini foarte subtiri si o parte din functionalitatea telefonului Apple iPhone X.

Cel mai probabil telefonul va fi anuntat in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Barcelona de Lenovo/Motorola, in timpul MWC2018.

Motorola Moto X5 ar putea sosi cu un display de 5.9″ in diagonala, ce va beneficia de rezolutie Full HD+ si posibil de un senzor de amprente integrat in display sau in logo-ul ‘M’ (M de la Motorola) de pe spatele telefonului. Speculam deoarece pe aceasta imagine nu se vede niciunde ca ar fi amplasat un senzor pentru amprente. In schimb, se poate observa in “bretonul” ecranului cele doua camere frontale care, probabil, ca vor avea si functie de deblocare a telefonului prin intermediul tehnologiei biometrice de recunoastere faciala in tandem cu ceea ce s-ar putea denumi Moto XP (Inteligenta artificiala).

Un alt aspect interesant este adoptarea logoului Motorola pe partea frontala a telefonului, in locul simplei litere M incercuite.

Moto X5 va rula Android Oreo, astfel ca va mosteni automat functii precum Picture-in-Picture si alte functii software native versiunii Android 8.x.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.