Cea mai buna husa Galaxy S8 si/sau S8 Plus [Top 3]

Lansate in prima jumatate a anului trecut (2017), telefoanele premium Samsung Galaxy S8, se afla in continuare in topul preferintelor utilizatorii de smartphone, care sunt in cautarea unui model premium.

Fiind construite in mare parte din sticla Corning Gorilla Glass 5, un tip de sticla destul de rezistenta la zgarieturi, insa sticla e sticla, astfel ca se recomanda aplicarea unei huse de protectie. De preferat din silicon care pe langa protectia la zgarieturi e capabila sa absoarba diferite tipuri de socuri mecanice la care spot fi supuse telefoanele mobile atunci cand sunt scapate din mana de exemplu.

In articolul de astazi, va vom recomanda trei modele de husa Galaxy S8 si/sau Galaxy S8 Plus, prin intermediul careia sa cresteti protectia telefonului.

1) Samsung Clear Cover

– Husa Galaxy S8 Clear Cover, este un model original produs de Samsung Electronics special pentru acest model de smartphone. Fiind un model transparent, husa nu ascunde designul lui Galaxy S8. Cu o grosime de numai 0,8 mm, husa Galaxy S8 Samsung Clear Cover e un model subtire ce se muleaza perfect pe carcasa telefonului.

Pret Clear Cover la eMAG

2) Husa Samsung Galaxy S8 Antisoc

– Acest model realizat din material TPU Gel (negru mat) ofera protectie la socuri modelului de smartphone Samsung Galaxy S8 SM-G950. Acest model de husa este construit din silicon non toxic, conform listari de pe magazinul eMAG, poate fi spalata sub jetul de apa si ofera aderenta buna atunci cand tineti in maini telefonul. In plus, husa e capabila sa bsoarba socul mecanic in contact cu suprafete dure.

Pret Husa Antisoc la eMAG

3) Husa Samsung Galaxy S8 Plus 360° transparenta

– Aceasta husa permite montarea si protejarea fetei, partilor laterale si a spatelui telefonului Galaxy S8 Plus SM-G955 si este realizata din material TPU Gel transparent. De asemenea, husa masoara numai 0.3 mm grosime, astfel ca este extrem de slim. Husa 360° este formata din 2 piese, astfel ca acopera atat spatele cat si displayul telefonului pentru o protectie completa. Functionalitatea touchscreen-ului se pastreaza intacta, iar husa se monteaza cu usurinta, se potriveste perfect, nu afecteaza design-ul slim al telefonului si prezinta decupaje speciale pentru butoane, camera si toate porturile.

Pret Husa S8 Plus 360° la eMAG

De asemenea, daca ati descoperit si alte modele similare cu acestea sau chiar mai bune cand vine vorba de protectia telefonulu, va rugam sa lasati un comentariu in sectiunea de comentarii. De asemenea, daca ati achizitionat unul dintre aceste modele, apreciem feedback-ul vostru.

11 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *