Cum sa cumperi chestii cool de pe Gearbest, la 1 dolar bucata!

Cum sa cumperi chestii cool de pe Gearbest

Gearbest este unul din magazinele de retail online din China, care a inceput sa prinda la public in Europa, inclusiv in Romania.

Foarte multi romani apeleaza la astfel de cumparaturi online din confortul casei, deoarece primesc tot felul de oferte de pret si acces la produse pe care nu le pot gasi in alta parte decat pe piata din China. In plus, retailerul chinez Gearbest are cateva depozite si pe continetul nostru, in Europa, astfel ca anumite produse comercializate pe magazinul lor online pot fi livrate in maxim o saptamana de la plasarea comenzii. Trebuie doar sa fii atent si ca le cauti pe cele cu livrare din depozitele din Europa.

Cum sa cumperi chestii cool de pe Gearbest

Printre ofertele promotionale ale magazinului se regaseste si cea dedicata produselor la 1 dolar bucata. Oferta in care poti gasi tot felul de chestii cool: de la ornamente de birou, la diferite mici gadgeturi, la folii de protectie, huse de telefon, cablu USB-C in diferite culori vii, mini lampa pe port USB, LED strip pentru iluminat birou, mini trepied smartphone, si chiar si faimoasele Fidget Spinner-uri sunt incluse in aceasta oferta de pret, unde orice produs costa un dolar sau mai putin daca adaugi codul de cupon: NY2018.

Update: codul de cupon NY2018 nu mai este valabil, insa pentru fiecare produs in parte magazinul de retail din China afiseaza propriul cod de reducere.

Pagina dedicata acestei promotii ‘Orice produs la numai 1 dolar bucata‘ poate fi accesata aici.

In plus, puteti opta pentru transport gratuit, cu livrare din depozitul lor central, din China.

11 Comentarii

 1. Popa Constantin

  January 26, 2018 at 3:10 pm

  Mulțumesc pentru link, de mult am vrut să încerc acest site gigant Gearbest!

 2. Daniela

  January 26, 2018 at 3:50 pm

  Tentante oferte și cred ca au și transportul pe măsură. Sunt multe care au reduceri dar nu prea au încredere romanii sa facă cumpărături de pe site-uri straine.

 3. Koryna Ln Kov

  January 26, 2018 at 4:43 pm

  Interesante ofere și preturi accesibile, iar dacă și transportul este gratuit, bănuiesc ca de la o anumita suma în sus plasată la comanda, atunci totul este ok

 4. Aileni Marian

  January 26, 2018 at 7:04 pm

  Un articol util dar eu am rămas reticent cu privire la comenzile din China…. Poate pe viitor

 5. Ciupala Marilena

  January 27, 2018 at 3:28 pm

  Un articol foarte bun mai ales ca este prin intermediul vostru Gadget Talk Romania felicitari voua pentru implicare si seriozitate .preturile sunt superbe

 6. Cristy Cristian

  January 27, 2018 at 4:52 pm

  Este bine asa .asa poti sa cumperi cu incredere

 7. Daniel Ionut

  January 28, 2018 at 2:16 am

  Nu am comandat niciodata, dar sunt tentat.Nu prea am incredere…dar parca sunt prea accesibile unele oferte ca sa nu incerc.

  • Geo

   May 21, 2018 at 8:28 pm

   Eu am cumparat si de pe Aliexpress si de pe Gearbest si chiar nu am avut probleme. Singurul incovenient este durata. Pe Aliexpress marja este de 2 luni la transportul gratuit iar pe Gearbest maxim 30 de zile. Poti incerca un produs la 1 $ , ce pierzi ? 4 lei ? Un fleac, nu-ti mai cumperi un topi top :)
   Dar o sa-ti vina acasa prin posta romana daca alegi varianta free sau in cel mai rau caz 0.85 lei transportul pe Gearbest.

 8. Clau HALAS

  January 28, 2018 at 5:26 pm

  Foarte util linkul cu warehouse-ul din EU. Multumesc

 9. Anda Stanciu

  February 1, 2018 at 5:35 pm

  Nu am comandat niciodată. Dar pare tentant

 10. piupiu

  March 31, 2018 at 10:15 pm

  Astea chestii de luat mai mult for fun, sa iti gadili creierul ca ai cumparat ceva online

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *