Beta testul Android Oreo pentru telefoanele Galaxy S8 a luat sfarsit

La finalul saptamanii trecute Samsung Electronics a anuntat printr-o notificare trimisa beta testerilor cu telefoane Galaxy S8 si S8 Plus, ca a finalizat testele software pe firmware-ul care include versiunea Android Oreo.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Samsung se pregateste sa dea drumul la versiunea finala de firmware care va aduce Android 8.0 Oreo pe toate modelele din gama Galaxy S8.

Beta testul Android Oreo pentru telefoanele Galaxy S8

Din pacate, Samsung nu a anuntat si o data cand va incepe sa distribuie aceasta versiune finala de firmware catre posesorii de S8 si S8 Plus, insa, avand in spate experienta precedentelor teste beta si data la care au impins o versiune finala catre clinetii sai, Samsung ar urma sa inceapa distribuirea actualizarii la Oreo undeva la inceputul lunii viitoare, astfel ca, romanii care detin un astfel de model luat la liber (nu de la operatorii telecom), ar putea primi firmware-ul in urmatoarele doua saptamani.

In cazul in care ati citit acest articol si ati primit acest firmware, ne-am dori sa aflam feedback-ul vostru despre software. Cum se comporta el dupa instalare si ce noutati aduce Oreo pe telefoanele Galaxy S8, fata de Android Nougat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Koryna Ln Kov

Bine de știut pt cei care dețin acest tip de telefon.

Daniela

Mai avem de așteptat, au anunțat dar și când o vor face? E valabil pentru cele de la “liber”,De ce ?

Rarez

Cele care nu sunt luate la liber dureaza mai mult ca vor fi personalizate pt ciecare operator de retea

Popa Constantin

Recunosc că așteptarea mea e ca prin minune să simt O îmbunătățire a autonomiei bateriei telefonului nu numai la Samsung S8 ci la toate telefoanele care primesc actualizarea la Oreo!

Vesa Andrei

asta inseamna că urmează să primească update și restul telefoanelor Samsung

Clau HALAS

foarte bune telefoane

Ciupala Marilena

O veste minunata si mult asteptata .mai ales pentru persoanele care detin deja unul din aceste modele.asteptam actualizarea lor

Aileni Marian

Vesti bune pentru utilizatorii de S8! Ma bucur!

Daniel Ionut

Din pacate nu sunt utilizator de S8 ca sa va pot oferi feedback.

Anda Stanciu

Mulțumim de informare

Andruseac Dănuț

Ma bucur! Acum așteptăm cât de curând sa primească versiunea finală a acestui Android Oreo care ajunge foarte greu pe smartphone-uri! ✅

0
Would love your thoughts, please comment.x