Denumirea si caracteristicile telefonului Nokia 7 Plus, apar intr-un test benchmark

Nokia 7 Plus

Cei de la HMD Global, care au in grija brandul Nokia, brand finlandez sub care lanseaza de mai bine de un an de zile atat de mult-asteptatele telefoane cu Android, par sa se pregateasca de lansarea unui nou model, Nokia 7 Plus.

Nokia 7 Plus pare a fi o varianta imbunatatita hardware a modelului Nokia 7 lansat vara trecuta, conform site-ului de teste benchmark Geekbench, unde telefonul apare pentru prima data listat sub aceasta denumire, listare care ne ofera si cateva detalii despre caracteristicile telefonului.

Conform site-ului Geekbench, Nokia 7 Plus va dispune de un ecran IPS cu diagonala de 5.2″ si rezolutie Full HD, va fi echipat cu procesorul Snapdragon 660 si 4GB memorie RAM. Un upgrade destul de consistent daca luam in cosiderare ca Nokia 7 din 2017 este echipat cu procesorul Snapdragon 630 si dispune de 2, 4 si/sau 6GB RAM, in rezultatul testelor ne arata un telefon care a scos 1.636 de puncte in single-core, respectiv 5.902 puncte multi-core.

Nokia 7 Plus va fi lansat cu versiunea Android Oreo a celui mai raspandit sistem de operare mobil. Din pacate, nu avem la aceasta data niciun fel de informatie legata de data lansari, a disponibilitatii lui comerciale si nici pretul, insa putem estima ca va costa undeva in jurul a 400 de euro, atunci cand va sosi in Romania (peste 1.800 lei).

sursa

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *