Cum vor arata telefoanele Galaxy S9, si noi informatii tehnice plus pret

Cu mai putin de o luna de zile pana la debutul oficial al telefoanelor Galaxy S9 (debut asteptat de o lume intreaga incepand cu data de 25 Februarie, la Mobile World Congress 2018, in Barcelona), un producator de huse de telefon ne dezvaluie adevaratul design al acestor telefoane din gama S9.

Cum vor arata telefoanele Galaxy S9 si S9 Plus

Producatorul american de huse si bumpere dBrand, a publicat pe site-ul sau doua imagini de presa de inalta rezolutie, in care apar telefoanele Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus in toata splendoarea lor.

Cum vor arata telefoanele Galaxy S9

Designul noilor varfuri de gama nu difera foarte mult fata de cel al telefoanelor Galaxy S8 de anul trecut, diferentele estetice fiind facute doar de marginile ceva mai subtiri ale lui S9, de alinierea verticala a camerei principale cu senzorul de amprente si de multitudinea de senzori pozitionati in partea superioara a ecranului, unde poate fi observata camera frontala, sistemul de recunoastere faciala si de deblocare a telefonului pe baza acestui criteriu datorita tehnologiei IntelligentScan, ear-piece-ul si senzorii de lumina si proximitate.

Telefoanele S9 vor beneficia de acelasi tip de afisaj Super AMOLED Infinity display, de procesorul Snapdragon 845 sau Exynos 9810 (in functie de piata), pana la 512GB memorie interna (o premiera in industrie), o noua tehnologie Tetracell pentru senzorul de imagine ISOCELL al camerei principale de pe spate (camera duala pe S9) cu cel mai larg unghi (apertura f/1.5) pe un smartphone, noua experienta grafica denumita Galaxy A.I. UX (interfata grafica cu integrare asistentului Bixby – bazat pe inteligenta artificiala – un asistent mult mai dezvoltat anul acesta) si sistemul de operare Android Oreo.

Pretul de pornire al lui Galaxy S9 va fi undeva in jurul a 900 de euro si poate sari de 1.100 de euro in varianta Galaxy S9 Plus, adica, versiunea cea mai puternic echipata. In ceea ce priveste disponibilitatea lui pe piata din Romania, ne asteptam sa intre in oferta operatorilor telecom si a magazinelor de retail, incepand cu finalul lunii martie, inceputul lunii aprilie 2018.

sursa

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *