Super oferte Gearbest in depozitul din Europa (livrare in UE fara taxa vamala)

Super oferte Gearbest

Gearbest este unul din noii retaileri online care ofera tot felul de gadgeturi si alte produse la preturi foarte, foarte atractive, astfel ca magazinul se bucura de un real succes in randul clientilor din Europa, inclusiv in Romania.

Luna aceasta de exemplu, gasiti super oferte Gearbest care includ telefoane Huawei precum P9 Lite sau Honor 6X, gadgeturi Xiaomi sau drone la preturi de chilipir, daca comparam pretul Gearbest cu cel afisat de magazinele de retail romanesti. Mai ales ca toate aceste produse sunt disponibile in depozitele din Europa ale retailerului chinez. Asta inseamna ca livrarea se va face in maxim o saptamana (5-7 zile de la plasarea comenzii, de obicei, prin curierul UPS/DHL/EMS) si ca nu se mai platesc taxe vamale (taxa de import). Cei drept veti plati o taxa de aproximativ 10 euro pentru livrarea rapida, dar tinand cont ca soseste in maxim 7 zile in loc de 22 cum vin pachetele din China (chiar pana la 45 de zile in unele cazuri), 10 euro nu mai pare asa mult.

Aceste super oferte Gearbest au stoc limitat, astfel ca in articolul de astazi, va recomandam cateva produse care credem noi ca sunt listate la un pret excelent.

1) Huawei P9 Lite (lansat in vara lui 2016) are un pret de numai 160 de euro, adica de numai 750 lei, in timp ce la eMAG e listat in oferta de saptamana aceasta la pretul de 930 lei, iar pretul intreg este de 1.200 lei.

2) Xiaomi Mijia Camera Mini capabila sa filmeze video in format 4K la 30 de cadre pe secunda are un pret redus de 105 euro (sub 500 lei), in timp ce la eMAG e listata la pretul 770 lei redus, iar pretul intreg e de 1.000 lei).

3) Huawei Honor 6X, un alt smartphone al carui pret este destul de interesant, telefonul costand 150 Euro la Gearbest, in timp ce pe eMAG este listat ca fiind disponibil in stocul Quickmobile la pretul de 883 lei, iar pretul in varianta cea mai puternica sare de 1.100 lei.

4) Trotineta electrica Xiaomi Mija Youth Edition costa 350 de euro, adica in jurul a 1.700 lei, in timp ce in oferta magazinului eMAG trotinetele electrice Xiaomi au un pret ce sare de 2.800 lei.

5) BlackView S8, un smartphone 4G de buget care in oferta Gearbest costa numai 130 de euro, adica 610 lei, in oferta eMAG il gasiti la 1.000 lei cel mai ieftin, pretul intreg fiind de peste 1.200 lei.

6) Laptop Xiaomi Air 12 cu generatia a 7-a de procesor Intel, 4GB RAM si 256GB spatiu intern, are un pret de 485 Euro pe Gearbest, adica undeva in jur de 2.330 lei, in timp ce pe oferta eMAG apare listat la peste 3.500 lei, si e si varianta cu doar 128GB spatiu intern.

Si comparatiile cu diferentele de pret foarte mari poate continua cu smartwatch-uri, action cam-uri, drone, mini TV Box-uri etc.

Lista completa de super oferte Gearbest, prin depozitele din Europa, o puteti vedea aici.

(Atentie in ce depozit e disponibil produsul ales, deoarece, in unele cazuri difera taxa de transport, insa livrarea tot in maxim 7 zile se efectueaza si sunteti scutiti si de taxele vamale)

22 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *