Asus anunta lansarea telefonului ZenFone 5, intr-un mod subtil

Asus anunta lansarea telefonului ZenFone 5

Ca majoritatea producatorilor de telefoane mobile, Asus nu poate lipsi de la Mobile World Congress 2018, targ international anual unde producatorii au ocazia sa arate lumii intregi noutati pregatesc pentru anul curent.

Astfel, Asus ne anunta ca pe data de 27 Februarie, in Barcelona, va lansa pe piata noul sau varf de gama, ZenFone 5, a carui denumire desi nu e mentionata pe siteul companiei, ne ofera cateva indicii #Backto5, care ne fac sa credem ca este vorba despre ZenFone 5.

Se zvoneste ca Asus va lansa nu unul, ci mai multe telefoane sub gama ZenFone 5, printre care si Zenfone 5 Lite si Zenfone 5 Max, cel din urma va beneficia de o mega capacitate a bateriei.

De asemenea, invitatia de presa sugereaza ca noul sau noile modele ZenFone 5 vor beneficia de chipseturi Qualcomm Snapdragon si ne asteptam sa ruleze Android 8.0 Oreo cu noua versiune de interfata grafica ZenUI de la Asus.

Ramane sa asteptam lansarea noilor telefoane pentru a afla cand si la ce pret vor fi comercializate noile modele.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Daniela

Cel mai mare târg aduce cu el și cele mai așteptate telefoane,cele mai asteptate noutăți și nu în cele din urma cele mai așteptate știri. Va fi “invazie”

Ciupala Marilena

Oferte foarte bune va fi greu sa alegem

Popa Constantin

Este de așteptat ce scor vor obține la teste pentru că văd că sunt perspective frumoase pentru brandul ZenFone cu aceste indicii la ZenFone5!

Daniel Ionut

Se anunta niste lansari tare interesante, cred ca si anul acesta o sa avem de unde alege :)

Anda Stanciu

Oferte foarte bune..Greu de refuzat

Andruseac Dănuț

Sunt curios ce specificați va avea și ce preț! De obicei telefoanele ZenFone sunt bune și au un preț de mid-range foarte accesibil! Vom vedea peste câteva săptămâni! ✔️😀

Aileni Marian

Gama Asus Zenfone a fost un proiect reușit să sperăm ca acest nou smartphone

0
Would love your thoughts, please comment.x