Huawei invita presa la Paris, pentru lansarea urmatorului smartphone de top

Huawei invita presa la Paris

Era de asteptat ca Huawei sa anunte intr-un fel sau altul faptul ca se pregateste de lansarea unui nou telefon de top in aceasta perioada din an. Si cum nu o va face la Mobile World Congress 2018, in Barcelona, iata ca, astazi, aflam ca evenimentul va avea loc in Paris, pe 27 februarie. Huawei a inceput sa trimita invitatii de presa publicatiilor de pe tot globul, la conferinta de presa programata in Franta, peste aproape doua luni de zile.

In momentul de fata inca se speculeaza pe marginea denumirii predecesorului lui Huawei P10 din 2017. Unele zvonuri spun ca ar fi Huawei P11 (cum ar fi si logic), insa alt set de zvonuri sugereaza ca ar putea purta denumirea Huawei P20 si ca va fi lansat in trei variante: P20 (modelul standard), P20 Plus si P20 Lite.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului nu se pot spune prea multe la aceasta ora, insa putem specula ca va contine procesorul Kirin 970, pe care l-am intalnit in testele noastre pe Huawei Mate 10 Pro, ca va rula Android Ore (nu stim exact daca va fi Oreo v8.0 sau v8.1).

Ce noutati va doriti sa aduca noul varf de gama Huawei sau care sunt cartcteristiciile principale pe care sperati sa le vedeti pe noul telefon?

9 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *