Huawei invita presa la Paris, pentru lansarea urmatorului smartphone de top

Huawei invita presa la Paris

Era de asteptat ca Huawei sa anunte intr-un fel sau altul faptul ca se pregateste de lansarea unui nou telefon de top in aceasta perioada din an. Si cum nu o va face la Mobile World Congress 2018, in Barcelona, iata ca, astazi, aflam ca evenimentul va avea loc in Paris, pe 27 februarie. Huawei a inceput sa trimita invitatii de presa publicatiilor de pe tot globul, la conferinta de presa programata in Franta, peste aproape doua luni de zile.

In momentul de fata inca se speculeaza pe marginea denumirii predecesorului lui Huawei P10 din 2017. Unele zvonuri spun ca ar fi Huawei P11 (cum ar fi si logic), insa alt set de zvonuri sugereaza ca ar putea purta denumirea Huawei P20 si ca va fi lansat in trei variante: P20 (modelul standard), P20 Plus si P20 Lite.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului nu se pot spune prea multe la aceasta ora, insa putem specula ca va contine procesorul Kirin 970, pe care l-am intalnit in testele noastre pe Huawei Mate 10 Pro, ca va rula Android Ore (nu stim exact daca va fi Oreo v8.0 sau v8.1).

Ce noutati va doriti sa aduca noul varf de gama Huawei sau care sunt cartcteristiciile principale pe care sperati sa le vedeti pe noul telefon?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Daniela

Tot ce apare nou e binevenit si cu siguranta ne va placea.Surprize vor fi cu certitudine.

Popa Constantin

Vreau deblocare facială și puțină inteligență artificială!

Koryna Ln Kov

Huawei este un telefon cu adevărat vb bun, as inclina sa cred că este chiar Nr 1 in randul smartphone-urilor cu sistem de operare android.

Sofia S Ciuscov

Imi place mult ceea ce scoate pe piata Huawei

Ciupala Marilena

Un brand foarte bun astept lansarea lui .eu cred ca o sa ai succes acest model

Daniel Ionut

Prezenta procesorului Kirin 970 si a Android Oreo sunt certitudini din punctul meu de vedere, dar astept si ceva surprize…poate trendul cu deblocarea faciala..

Anda Stanciu

Tot ce este nou este binevenit

Andruseac Dănuț

Cel mai bun producător de telefoane mobile, părerea mea! 👍
Sunt foarte curios ce specificați va avea, și cum va arăta noul P de la Huawei! Sigur va avea un preț măricel, dar cu siguranță se va merita achiziționarea. ✔️

Aileni Marian

Huawei joacă puternic în piața si cu siguranță noul model va fi un bestbuy

0
Would love your thoughts, please comment.x