Orange lanseaza oferta net mobil Prepay, care aduce pana la 50GB cadou

Orange 4G+

Operatorul telecom Orange Romania a anuntat lansarea unei noi oferte pentru clientii la cartela (Prepay), prin intermediul careia acestia pot obtine bonus net mobil intre 10 si pana la maxim 50GB cadou, in perioada 1 – 14 februarie.

Orange lanseaza oferta net mobil Prepay

Promotia face parte din campania operatorului pentru ziua indragostitilor „Iubirea împărtăşită merită răsplătită”, iar pentru a beneficia de acest bonus de net trebuie sa intri in aplicatia Contul meu unde veti fi intampinati de indragitele personaje Millidge si Doig. Cu ajutorul lor, clienti pot trimite pupici virtuali sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de catre un client PrePay, atat cel care il primeste cat si cel care il trimite vor fi recompensati cu 10 GB bonus.

Orice client Orange poate participa la campanie, cu mentiunea ca abonatii Orange pot doar sa primesca bonusuri, nu sa le si daruiasca. Indiferent de cate mesaje vor fi trimise se pot cumula  cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentand 5 bonusuri a cate 10 GB.

In plus, pentru orice optiune PrePay de minim 6 euro credit activata in perioada promotiei, clientii vor fi recompensati suplimentar cu 50 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea optiunii.

Bonusurile de internet, fie că sunt primite alaturi de mesajele trimise celor dragi sau la activarea unei optiuni PrePay de minim 6 euro, sunt disponibile doar in tara si nu modifica limita traficului de internet in roaming.

Indiferent de optiunea aleasa, toti clientii PrePay beneficiaza de minute si SMS-uri in retea nelimitate, minute si SMS-uri nationale bonus, optiuni avantajoase in roaming, dar si internet de mare viteza 4G.

11 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *