Pretul PC Desktopului Acer Aspire S24 in Romania

Pretul PC Desktopului Acer Aspire S24

Anuntate in luna septembrie a anului trecut la IFA Berlin, PC Desktopurile din gama Acer Aspire S24 sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania.

Conceput cu un design elegant, Acer Aspire S24 este computerul cu Windows 10 perfect pentru consumatorul modern aflat in cautarea echilibrului intre stil si performanta. Noul model all-in-one este cel mai subtire produs vreodata de Acer, ecranul ce masoara 23.8″ are un profil cu o grosime de numai 5,97 mm. Ecranul fara margini si designul in negru si auriu mat al lui Aspire S24 vor atrage privirile, adaugand un accent suplimentar de eleganta functionala si lux.

Construit in jurul a doua obiective – design premium si functionalitate – Aspire S24 ofera o experienta vizuala vie si proaspata, indiferent de unde il privesti, datorita ecranului Full HD IPS[1] cu unghi de vizualizare larg, de 178 de grade. Rama ultra-ingusta a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul intre suprafata ecranului si cea totala la 90%, ceea ce da senzatia unui ecran mai mare, care umple intregul camp vizual.

Performanta si fluiditate in utilizare

Echiparea cu procesoare Intel Core de generatia a 8-a si, optional, cu memorie Intel Optane, face ca Aspire S24 sa redea cu usurinta continuturi multimedia captivante si sa indeplineasca sarcini de zi cu zi, asigurand in acelasi timp o experienta de utilizare fluida si interactiva. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) asigura o legatura rapida si fiabila la retea, iar gratie subwooferului cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio Premium si Acer TrueHarmony, computerul ofera utilizatorilor un bas puternic si profund, ce aduce la viata chiar si cele mai subtile sunete din muzica si video.

Raspunsul la nevoile stilului modern de viata

Aspire S24 duce functionalitatea la noi niveluri prin Windows 10, care include asistentul virtual Cortana si Microsoft Edge. Soclul, care serveste si ca statie de incarcare wireless, le permite utilizatorilor sa isi incarce dispozitivele mobile fara grija cablurilor, datorita suportului pentru incarcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi.

Cu un design ergonomic, conceput pentru a imbunatati productivitatea la maximum prin reducerea oboselii si disconfortului utilizatorilor, Aspire S24 are un ecran rabatabil la inclinatii de la -5 la 30 de grade, care combina tehnologia Acer ExaColor pentru a reproduce fidel culorile, precum si tehnologiile BluelightShield si Flickerless, ce pot contribui la prevenirea oboselii ochilor.

Aspire S24 este dotat cu un HDD cu capacitatea de 1 TB plus un SSD de 128GB sau 256GB fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea si stocarea proiectelor video de anvergura.

Pretul PC Desktopului Acer Aspire S24 in Romania

Computerele Aspire S24 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 6.499 lei.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *