Telefonul iPhone X intarzie afisarea apelurilor pe ecran si lumea e nemultumita

Telefonul iPhone X intarzie afisarea apelurilor

O noua problema loveste cel mai nou telefon iPhone. Daca la inceput se credea ca e doar o problema izolata, in ultima saptamana numarul sesizarilor a crescut considerabil atat pe pagina de suport a celor de la Apple, precum si in mai multe comunitati online dedicate brandului american.

Telefonul iPhone X intarzie afisarea apelurilor

Problema sesizata de posesorii de iPhone X apare atunci cand cineva incearca sa ii apeleze. Telefonul incepe sa sune (ringtonul ales), insa ecranul ramane stins / in stand by (ecran negru) timp de mai multe secunde pana sa se aprinda si sa afiseze numele apelantului. Problema pare a fi una legata de software, iar Apple este deja la curent cu aceasta problema, astfel ca o rezolvare ar putea sosi odata cu un software update la o versiune noua de iOS.

Sfatul nostru e sa nu va resetati telefoanele si nici sa nu le returnati sau vindeti, fiindca nu rezolvati nimic. Mai multi utilizatori au incercat resetarea lor, insa fara niciun succes. Problema reapare dupa reset.

In plus, inclusiv telefoanele iPhone X nou achizitionate se comporta la fel dupa cateva zile de utilizare.

E o problema software pe care Apple o va rezolva, insa va trebui sa aveti rabdare pana la un nou update, deoarece nu exista in acest moment o solutie definitiva.

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *