SmartphonesStiri

Galaxy S9 Coral Blue si Galaxy S9 Titanium Gray, apar si ele in primele imagini

Galaxy S9 Coral Blue si Galaxy S9 Titanium Gray

Samsung Electronics, va lansa in cadrul unui eveniment cu presa programat pe 25 februarie, la Barcelona, noile telefoane Galaxy S9, o informatie pe care ati aflat-o deja de la noi, daca sunteti unul dintre cei care ne urmaresc zilnic.

Galaxy S9 Coral Blue si Galaxy S9 Titanium Gray

Insa noutatea de astazi o reprezinta confirmarea celor patru culori in care Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus vor fi lansate de producatorul sud coreean in prima jumatate a acestui an, si anume: variante pe negru (Midnight Black), variante pe violet (Lilac Purple), o varianta pe gri deschis (Titanium Gray) si un model albastru deschis (Coral Blue). Ultimele doua modele, cele pe albastru si gri, apar si ele in imagini de presa.

galaxys9 titanium gray

Desigur, ca pe parcursul acestui an, Samsung, e posibil sa lanseze modele de Galaxy S9 si pe alte culori (rosu, poate roz, etc), insa nu mai repede de august – septembrie 2018.

Aceste noi imagini confirma inca o data daca mai era nevoie, ca modelul S9 Plus va beneficia de o camera duala, in timp ce modelul standard va avea un singur senzor ISOCELL de 12MP, dar cu cea mai mare apertura (f/1.5) disponibila pe o camera integrata intr-un smartphone, stabilizare optica a imaginii si capabilitatea de a filma in slo-mo la 480 de cadre pe secunda.

Evenimentul de lansare va fi transmis in direct pe Internet de la Mobile World Congress, din Spania, iar in ceea ce priveste disponibilitatea telefoanelor pe piata noastra, Samsung Romania urmeaza sa ne comunice acest lucru dupa oficializarea lor, alaturi de un pret recomandat de producator.

Ce parere aveti despre cele patru culori alese de Samsung pentru viitoarele sale varfuri de gama din seria Galaxy S9?

sursa foto: Evan Blass, MyTrendyphone (Norvegia)

11 Comments

  1. Un telefon performant de ultima generatie, foarte bine! Aștept cu nerăbdare lansarea noului model!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!