Varful Huawei P20, va beneficia de o camera cu trei senzori

Varful Huawei P20

Stim deja ca Huawei are programat un eveniment cu presa pe data de 27 martie, la Paris, unde ne asteptam sa lanseze telefonul Huawei P20.

Conform invitatiilor de presa expediate de compania chineza pe adresa redactiilor publicatiilor de pe intreg globul, Huawei va lansa anul acesta primul sau smartphone de top cu o camera principala tripla (camera cu trei senzori in loc de doi pe spatele telefonului cum era pe Huawei P10 din 2017). In plus, aceeasi invitatie de presa indica catre un telefon echipat cu un chipset Kirin care integreaza o unitate de procesare neurala la fel ca pe Mate 10 Pro, si anume: un telefon care sa ofera o experienta de utilizare bazata pe inteligenta artificiala, acest lucru fiind posibil multumita celei mai noi versiuni (Oreo) a sistemului mobil de operare Android.

Se zvoneste ca, in cadrul evenimentului de la Paris, Huawei va anunta trei modele de smartphone sub aceasta noua gama P20.

Astfel, pe langa modelul standard care va avea cea mai mica diagonala a ecranului dintre cele 3 modele producatorul chinez va lansa un Huawei P20 Pro / P20 Plus si o varianta Huawei P20 Lite. Toate cele trei ecrane vor beneficia de aspect 18:9 si cel putin rezolutie Full HD+ (Plus).

In ceea ce priveste disponibilitatea noilor telefoane din seria premium a producatorului Huawei, se speculeaza ca ele vor intra pe piata din Europa din luna Aprilie, iar pretul lor va incepe undeva de la 850 Euro si poate sari de 1.100 euro in cea mai doatat versiune de P20.

De asemenea, e posibil sa lanseze noi variante Porsche Design, a caror pret va sari de 1.400 de euro.

sursa

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.