Huawei P20 Lite, sau iPhone X-ul cu Android si un pret mai competitiv

Huawei a anuntat inca de acum cativa ani ca tinta lor e sa ajunga producatorul de smartphone-uri numarul unu la nivel mondial si deja au ajuns pe locul trei intr-un timp relativ scurt.

Pentru a-si atinge scopul, chinezii se pregatesc anul acesta sa lanseze un telefon care va semana mult cu iPhone X-ul celor de la Apple, diferenta fiind facuta de sistemul de operare si de pretul de cel putin trei ori mai mic.

Telefonul ar putea purta denumirea Huawei P20 Lite si urmeaza sa fie lansat pe piata pana la finele lunii martie 2018 sub gama Huawei P20, dar cu un breton similar cu cel al lui iPhone Zece, insa mai ingust. Ceea ce inseamna ca P20 Lite va beneficia de propriul sistem de recunoastere faciala, de securitate, pe langa senzorul de amprente amplasat pe spate. De asemenea, telefonul va beneficia de o camera duala cu Hybrid Zoom, la fel ca si Huawei P10 din 2017 si, probabil, procesorul Kirin 659 cu 4GB memorie RAM.

Telefonul se pare ca e construit din metal (cel putin rama va fi metalica) si va masura numai 7.2mm grosime, va dispune de un ecran cu diagonala de 5.8″ intr-un body ce masoara mai putin 148 mm inaltime si o baterie nedetasabila cu capacitatea de 2.900 mAh. Huawei P20 Lite va rula sistemul de operare Android Oreo cu interfata Emotion UI v8.0 peste.

In ceea ce priveste pretul telefonului P20 Lite, ne asteptam sa coste undeva in jurul a 450 de euro, atunci cand el va fi disponibil comercial in Europa (Romania).

sursa | via

8 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *