ZenFone 5 Lite, ar putea arata asa la lansarea din Barcelona

ZenFone 5 Lite

Asus a anuntat deja ca are programat un eveniment cu presa la Barcelona, pe data de 27 februarie, eveniment in cadrul caruia producatorul taiwanez e asteptat sa anunte noua serie de telefoane ZenFone 5, care va include cel putin 3 sau 4 modele de smartphone cu Android.

Printre aceste modele se va numara si ZenFone 5 Lite, un telefon care in ultimele zece zile a tot aparut in imagini promo scurse online si, mai recent, intr-o fotografie postata pe Instagram de cineva care are deja in teste un astel de telefon, probabil, un prototip.

Despre specificatiile telefonului nu se stiu prea multe la aceasta ora, decat ca va fi un model cu camere duale atat pe fata (2 x senzori 20MP) cat si pe spate (2 x senzori de 16MP), cel putin asta se speculeaza in presa de specialitate internationala si putem vedea si noi pe aceste imagini.

Ecranul ar putea beneficia de rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 px) si de o diagonala ce va masura undeva intre 5.5 si 6 inci. Sistemul de operare va fi cu siguranta Android Oreo, cu o noua versiune a interfetei grafice ZenUI peste acesta, si ne asteptam ca procesorul sa fie un Snapdragon mid-range din seriile Snapdragon 630 si/sau Snapdragon 660.

In ceea ce priveste pretul acestui ZenFone 5 Lite, ne asteptam ca el sa ajunga pe piata din Romania in aceasta primavara, la un pret intre 1.400 si 1.800 lei.

sursa | sursa2

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *