Lansarea telefonului Nokia 9 tot mai aproape! Telefonul apare in noi fotografii.

Lansarea telefonului Nokia 9

Despre urmatorul varf de gama pe care HMD Global il va lansa in 2018 sub brandul Nokia am tot auzit in ultimele luni, insa telefonul nu fost anuntat pana in prezent, cu toate ca au aparut deja o sumedenie de imagini cu telefonul, precum si informatii despre specificatiile lui Nokia 9.

Telefonul urmeaza sa fie introdus in cadrul unui eveniment cu presa ce va avea loc la Mobile World Congress 2018, in Spania, Barcelona.

Nokia 9 ar putea sosi cu un ecran de 5.5″ in diagonala Super AMOLED (curbat pe margini), la fel ca telefoanele premium din gama Galaxy S ale celor de la Samsung, o camera duala pe spate cu senzori probabil de 13MP + 12MP, o camera frontala de 5MP si sistemul de operare Android 8.0 Oreo curat. In plus, ne asteptam la o baterie cu capacitatea de 3.250 mAh.

Nu se stie deocamdata daca telefonul va fi lansat cu procesorul Snapdragon 845 (varful gamei Qualcomm pentru telefoanele premium din 2018) pentru ca Samsung are exclusivitate pe acest chipset, astfel ca nimeni nu poate lansa un telefon mobil cu S845 inaintea celor de la Samsung. E posibil ca telefonu Nokia 9 sa fie anuntat cu procesorul Snapdragon 835 de anul trecut, 6 sau 8 GB memorie RAM si pana la 128 GB spatiu intern.

Nokia 9 ar fi fost zarit in cadrul unui eveniment de lansare a telefonului Nokia 8, in Indonesia, unde o persoana care utiliza un presupus Nokia 9, a fost fotografiata accesand WhatsApp, realizand fotografii cu el.

Pretul telefonului Nokia ar putea fi unul destul de atractiv, daca nu va integra nou procesor Snapdragon 845. Estimam un pret de aproximativ 600 Euro. (pana in 2.700 lei).

sursa foto

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *