Primele imagini cu telefonul Nokia 1

telefonul Nokia 1

Dupa lansarea noii generatii de Nokia 6 la inceputul acestui an, HMD Global se pregateste acum de lansarea unor noi modele sub proiectul Android One si Android Go.

Mai exact, in parteneriat cu Google, HMD Global, va lansa pe piata, in aceasta primavara, telefoanele Nokia 1 si Nokia 7 Plus.

Daca Nokia 7 Plus este urmasul lui Nokia 7 si un model ce va fi integrat in Android One, adica, va primi actualizari de software direct de la Google in urmatorii doi ani de zile, Nokia 1 este varianta ieftina, ce ruleaza Android Go. Un telefon care va fi comercializat in piete precum cele din Africa si America de Sud, Nokia 1 fiind un telefon foarte ieftin, dar in acelasi timp unul foarte modest din punct de vedere al caracteristicilor. E posibil sa apara si la noi, prin ofertele la 1 leu ale operatorilor sau la un pret retail de maxim 300 lei.

Nokia 1 va fi disponibil in variante pe rosu si/sau pe negru, cu o carcasa compacta, margini groase si o singura camera a carui senzor nu va depasi 5 mega pixeli probabil.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *