Primele imagini cu telefonul Nokia 1

telefonul Nokia 1

Dupa lansarea noii generatii de Nokia 6 la inceputul acestui an, HMD Global se pregateste acum de lansarea unor noi modele sub proiectul Android One si Android Go.

Mai exact, in parteneriat cu Google, HMD Global, va lansa pe piata, in aceasta primavara, telefoanele Nokia 1 si Nokia 7 Plus.

Daca Nokia 7 Plus este urmasul lui Nokia 7 si un model ce va fi integrat in Android One, adica, va primi actualizari de software direct de la Google in urmatorii doi ani de zile, Nokia 1 este varianta ieftina, ce ruleaza Android Go. Un telefon care va fi comercializat in piete precum cele din Africa si America de Sud, Nokia 1 fiind un telefon foarte ieftin, dar in acelasi timp unul foarte modest din punct de vedere al caracteristicilor. E posibil sa apara si la noi, prin ofertele la 1 leu ale operatorilor sau la un pret retail de maxim 300 lei.

Nokia 1 va fi disponibil in variante pe rosu si/sau pe negru, cu o carcasa compacta, margini groase si o singura camera a carui senzor nu va depasi 5 mega pixeli probabil.

8 Comentarii

 1. Koryna Ln Kov

  February 15, 2018 at 3:14 pm

  Îmi place mult ceea ce scot cei de la Nokia mai ales că ar gândesc și la cei cu venituri modeste și fără sa aibă mari pretenții privind caracteristicile telefianelor,bravo lor.

 2. Ciupala Marilena

  February 15, 2018 at 3:14 pm

  Super iubesc bradul Nokia astept lansarea lui

 3. Delia VioletaSi Ionut

  February 15, 2018 at 3:18 pm

  Au un pret mic …il poate achizitioana pana si cei ce nu.si permit….multi dintre noi aleg modelul Nokia

 4. Daniel Ionut

  February 15, 2018 at 3:43 pm

  Micut dar simpatic :) Pentru cei care nu au mari asteptari de la smartphone-ul lor sau il folosesc doar pentru apeluri si mesaje este oferta accesibila probabil.Si camera este destul de slaba…

 5. Anda Stanciu

  February 15, 2018 at 4:07 pm

  Îmi place foarte mult ceea ce au scos cei de Nokia

 6. Aileni Marian

  February 15, 2018 at 5:18 pm

  Mic ieftin și util! Ma bucur sa vad ca sau gândit si la cei cu pretenții mici

 7. Popa Constantin

  February 15, 2018 at 10:24 pm

  Am observat in oferta Vodafone multe telefoane Nokia atașate la câte un abonament de ”x” euro pe lună. Euro crește și uite așa timp de doi ani plătești mai mult lună de lună. Mai bine iei un Nokia 1 la liber cu 300 de lei si folosesti o cartela reîncărcabilă!

 8. Cristy Cristian

  February 27, 2018 at 8:58 pm

  Nokia un brand bun ma bucur ca se gandeste si la persoanele care nu isi permit ceva mai scump

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *