De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo?

actualizarea telefoanelor Galaxy S8

De curand, Samsung Electronics, anunta-se ca a inceput distribuirea actualizarii de software la Android Oreo, asta dupa o lunga perioada de asteptare, desi posesorii de Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus se asteptau sa primeasca update-ul inainte de anul nou.

Cu toate ca anuntul a fost o veste buna, vestea s-a transformat saptamana aceasta intr-una proasta, deoarece Samsung a decis sa opreasca distribuirea firmware-ului catre clientii sai, motivele nefiind anuntate.

Totusi, pe finalul acestei saptamani, Samsung a decis sa ofere si o explicatie celor care asteapta cu nerabdare de mai bine de 4 luni de zile sa faca pasul la cea mai recenta versiune de Android.

De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo

Conform comunicatului de presa trimis de reprezentantii Samsung, s-ar parea ca oprirea distribuiri are la baza un bug care face ca telefoanele sa se restarteaza din senin.

“Dupa restartarea din senin a unui numar limitat de terminale Galaxy S8 si Galaxy S8+ cu Android 8.0 Oreo, am decis sa stopam distribuirea update-ului. Investigam intern problema pentru a ne asigura ca impactul sa fie minimazt pe terminalele afectate, astfel ca distribuirea actualizarii sa se rezume cat mai repede posibil.:”

Din pacate, Samsung nu a putut comunica o data exacta cand se va relua distribuirea firmware-ului care va aduce Oreo pe telefoanele din gama Galaxy S8, insa vom reveni cu detalii atunci cand producatorul sud coreean le va comunica.

sursa

Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

8 Comentarii

 1. Koryna Ln Kov

  February 16, 2018 at 1:27 pm

  Cred că au găsit erori și decât să aibă neplăceri pe viitor, au oprit actualizarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 evitând neplăceri pe viitor.

 2. Anda Stanciu

  February 16, 2018 at 1:28 pm

  O veste foarte proasta pentru utilizatorii acestui smartphone

 3. Daniel Ionut

  February 16, 2018 at 1:30 pm

  Decat sa ti se restarteze telefonul din senin mai bine mai astepti pana se remediaza bug-ul…cel mai bine era torusi sa nu existe astfel de probleme, mai alez ca a trecut ceva timp de cand se asteapta aceasta actualizare.

 4. Delia VioletaSi Ionut

  February 16, 2018 at 1:40 pm

  Cred ca din cauza erorilor…..de fiecqre data trebuie sa le dai restart …si chiar merge prost telefoni

 5. Popa Constantin

  February 16, 2018 at 1:42 pm

  Cu cât te bucuri mai tare cu atât e dezamăgirea mai mare. Aștepți atâta timp și când să sărbătorești te pomenești că nu ai primit decât o porție de dezamăgire. Sorry Samsung, sper să nu se întâmple din nou!

 6. Aileni Marian

  February 16, 2018 at 2:20 pm

  Un mare minus…. Clienții fideli ii vor taxa pentru aceste neplăceri provocate de a acest update! Am inteles ca vor reveni cu o noua forma adaptata

 7. Preda Laura

  February 17, 2018 at 5:08 pm

  O veste foarte proasta.

 8. Cristy Cristian

  February 27, 2018 at 8:51 pm

  Nu stiu ce sa cred am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lui. Poate a gasit o eroare ceva de genu

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *