De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo?

actualizarea telefoanelor Galaxy S8

De curand, Samsung Electronics, anunta-se ca a inceput distribuirea actualizarii de software la Android Oreo, asta dupa o lunga perioada de asteptare, desi posesorii de Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus se asteptau sa primeasca update-ul inainte de anul nou.

Cu toate ca anuntul a fost o veste buna, vestea s-a transformat saptamana aceasta intr-una proasta, deoarece Samsung a decis sa opreasca distribuirea firmware-ului catre clientii sai, motivele nefiind anuntate.

Totusi, pe finalul acestei saptamani, Samsung a decis sa ofere si o explicatie celor care asteapta cu nerabdare de mai bine de 4 luni de zile sa faca pasul la cea mai recenta versiune de Android.

De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo

Conform comunicatului de presa trimis de reprezentantii Samsung, s-ar parea ca oprirea distribuiri are la baza un bug care face ca telefoanele sa se restarteaza din senin.

“Dupa restartarea din senin a unui numar limitat de terminale Galaxy S8 si Galaxy S8+ cu Android 8.0 Oreo, am decis sa stopam distribuirea update-ului. Investigam intern problema pentru a ne asigura ca impactul sa fie minimazt pe terminalele afectate, astfel ca distribuirea actualizarii sa se rezume cat mai repede posibil.:”

Din pacate, Samsung nu a putut comunica o data exacta cand se va relua distribuirea firmware-ului care va aduce Oreo pe telefoanele din gama Galaxy S8, insa vom reveni cu detalii atunci cand producatorul sud coreean le va comunica.

sursa

8 Comentarii

 1. Koryna Ln Kov

  February 16, 2018 at 1:27 pm

  Cred că au găsit erori și decât să aibă neplăceri pe viitor, au oprit actualizarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 evitând neplăceri pe viitor.

 2. Anda Stanciu

  February 16, 2018 at 1:28 pm

  O veste foarte proasta pentru utilizatorii acestui smartphone

 3. Daniel Ionut

  February 16, 2018 at 1:30 pm

  Decat sa ti se restarteze telefonul din senin mai bine mai astepti pana se remediaza bug-ul…cel mai bine era torusi sa nu existe astfel de probleme, mai alez ca a trecut ceva timp de cand se asteapta aceasta actualizare.

 4. Delia VioletaSi Ionut

  February 16, 2018 at 1:40 pm

  Cred ca din cauza erorilor…..de fiecqre data trebuie sa le dai restart …si chiar merge prost telefoni

 5. Popa Constantin

  February 16, 2018 at 1:42 pm

  Cu cât te bucuri mai tare cu atât e dezamăgirea mai mare. Aștepți atâta timp și când să sărbătorești te pomenești că nu ai primit decât o porție de dezamăgire. Sorry Samsung, sper să nu se întâmple din nou!

 6. Aileni Marian

  February 16, 2018 at 2:20 pm

  Un mare minus…. Clienții fideli ii vor taxa pentru aceste neplăceri provocate de a acest update! Am inteles ca vor reveni cu o noua forma adaptata

 7. Preda Laura

  February 17, 2018 at 5:08 pm

  O veste foarte proasta.

 8. Cristy Cristian

  February 27, 2018 at 8:51 pm

  Nu stiu ce sa cred am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lui. Poate a gasit o eroare ceva de genu

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *