De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo?

actualizarea telefoanelor Galaxy S8

De curand, Samsung Electronics, anunta-se ca a inceput distribuirea actualizarii de software la Android Oreo, asta dupa o lunga perioada de asteptare, desi posesorii de Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus se asteptau sa primeasca update-ul inainte de anul nou.

Cu toate ca anuntul a fost o veste buna, vestea s-a transformat saptamana aceasta intr-una proasta, deoarece Samsung a decis sa opreasca distribuirea firmware-ului catre clientii sai, motivele nefiind anuntate.

Totusi, pe finalul acestei saptamani, Samsung a decis sa ofere si o explicatie celor care asteapta cu nerabdare de mai bine de 4 luni de zile sa faca pasul la cea mai recenta versiune de Android.

De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo

Conform comunicatului de presa trimis de reprezentantii Samsung, s-ar parea ca oprirea distribuiri are la baza un bug care face ca telefoanele sa se restarteaza din senin.

“Dupa restartarea din senin a unui numar limitat de terminale Galaxy S8 si Galaxy S8+ cu Android 8.0 Oreo, am decis sa stopam distribuirea update-ului. Investigam intern problema pentru a ne asigura ca impactul sa fie minimazt pe terminalele afectate, astfel ca distribuirea actualizarii sa se rezume cat mai repede posibil.:”

Din pacate, Samsung nu a putut comunica o data exacta cand se va relua distribuirea firmware-ului care va aduce Oreo pe telefoanele din gama Galaxy S8, insa vom reveni cu detalii atunci cand producatorul sud coreean le va comunica.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.