De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo?

actualizarea telefoanelor Galaxy S8

De curand, Samsung Electronics, anunta-se ca a inceput distribuirea actualizarii de software la Android Oreo, asta dupa o lunga perioada de asteptare, desi posesorii de Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus se asteptau sa primeasca update-ul inainte de anul nou.

Cu toate ca anuntul a fost o veste buna, vestea s-a transformat saptamana aceasta intr-una proasta, deoarece Samsung a decis sa opreasca distribuirea firmware-ului catre clientii sai, motivele nefiind anuntate.

Totusi, pe finalul acestei saptamani, Samsung a decis sa ofere si o explicatie celor care asteapta cu nerabdare de mai bine de 4 luni de zile sa faca pasul la cea mai recenta versiune de Android.

De ce a oprit Samsung actualizarea telefoanelor Galaxy S8 la Android Oreo

Conform comunicatului de presa trimis de reprezentantii Samsung, s-ar parea ca oprirea distribuiri are la baza un bug care face ca telefoanele sa se restarteaza din senin.

„Dupa restartarea din senin a unui numar limitat de terminale Galaxy S8 si Galaxy S8+ cu Android 8.0 Oreo, am decis sa stopam distribuirea update-ului. Investigam intern problema pentru a ne asigura ca impactul sa fie minimazt pe terminalele afectate, astfel ca distribuirea actualizarii sa se rezume cat mai repede posibil.:”

Din pacate, Samsung nu a putut comunica o data exacta cand se va relua distribuirea firmware-ului care va aduce Oreo pe telefoanele din gama Galaxy S8, insa vom reveni cu detalii atunci cand producatorul sud coreean le va comunica.

sursa

8 Comentarii

 1. Koryna Ln Kov

  16/02/2018 at 13:27

  Cred că au găsit erori și decât să aibă neplăceri pe viitor, au oprit actualizarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 evitând neplăceri pe viitor.

 2. Anda Stanciu

  16/02/2018 at 13:28

  O veste foarte proasta pentru utilizatorii acestui smartphone

 3. Daniel Ionut

  16/02/2018 at 13:30

  Decat sa ti se restarteze telefonul din senin mai bine mai astepti pana se remediaza bug-ul…cel mai bine era torusi sa nu existe astfel de probleme, mai alez ca a trecut ceva timp de cand se asteapta aceasta actualizare.

 4. Delia VioletaSi Ionut

  16/02/2018 at 13:40

  Cred ca din cauza erorilor…..de fiecqre data trebuie sa le dai restart …si chiar merge prost telefoni

 5. Popa Constantin

  16/02/2018 at 13:42

  Cu cât te bucuri mai tare cu atât e dezamăgirea mai mare. Aștepți atâta timp și când să sărbătorești te pomenești că nu ai primit decât o porție de dezamăgire. Sorry Samsung, sper să nu se întâmple din nou!

 6. Aileni Marian

  16/02/2018 at 14:20

  Un mare minus…. Clienții fideli ii vor taxa pentru aceste neplăceri provocate de a acest update! Am inteles ca vor reveni cu o noua forma adaptata

 7. Preda Laura

  17/02/2018 at 17:08

  O veste foarte proasta.

 8. Cristy Cristian

  27/02/2018 at 20:51

  Nu stiu ce sa cred am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lui. Poate a gasit o eroare ceva de genu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *