Cum arata primele huse originale Samsung Galaxy S9 (accesorii oficiale Samsung)

huse originale Samsung Galaxy S9

Samsung Electronics, va lansa pe 25 februarie, la Barcelona, in Spania, noua gama de telefoane premium Galaxy S9, telefoane despre care se vorbeste tot mai des in ultimele luni. Ba chiar am avut ocazia sa vedem o serie de imagini foto si chiar video cu telefonul S9, alturi de informatii despre caracteristicile sale tehnice.

Cu toate ca nu sunt informatii oficiale, ele vin din surse sigure, la fel ca in cazul stirii de astazi, care ne ofera primele imagini si primele detalii despre gama de accesorii oficiale Samsung Galaxy S9.

Mai exact, este vorba de gama de huse originale Galaxy S9 pe care producatorul sud-coreean urmeaza sa le lanseze alaturi de telefoanele Galaxy S9, care vor fi disponile in variante:

 • Samsung Galaxy S9 Clear View Stand Cover Case
 • Samsung Galaxy S9 LED Flip Wallet Cover
 • Samsung Galaxy S9 Silicone Cover Case 
 • Samsung Galaxy S9 Hyperknit Cover Case

Primul model, Samsung Galaxy S9 Clear View Stand Cover Case, e versiunea construita din material plastic dur care functioneaza si ca stand pentru a sustine telefonul pe suprafete plane unde poate fi utilizat pe post de oglinda sau mijloc media de a vizualiza continut video. Acest tip de husa este de asemenea compatibila cu incarcatoarele wireless Qi.

Cel de-al doilea model, Samsung Galaxy S9 LED Flip Wallet Cover, e varianta premium de husa realizata din piele sintetica pentru a proteja eficient sticla Gorilla Glass a telefonului. Este modelul de husa punctat (matrix dot), ce dispune de slot pentru carti de credit, permis auto s.a.m.d.

Samsung Galaxy S9 Silicone Cover Case este varianta cea mai accesibila ca pret dintre cele patru modele si o versiune simpla si suficient de subtire pentru a proteja si a nu creste prea mult grosimea telefonului atunci cand este montata pe telefonul Galaxy S9.

Si nu in ultimul rand modelul de husa Samsung Galaxy S9 Hyperknit, care poate fi considerata varianta premium a huse ieftine din silicon. Acest model este compatibil cu incarcatoarele wireless Qi, astfel ca puteti incarca telefonulf ara fi nevoit sa o scoateti atunci cand incarcati bateria telefonului.

Pretul huselor originale Samsung Galaxy S9

Conform magazinului de accesorii Mobile Fun, din Marea Britanie, husa Clear View Stand Cover pentru S9 are un pret de 58$, modelul de husa LED Flip Wallet Cover pentru S9 costa 70$, modelul de husa Silicone Cover pentru S9 costa 29$, iar varianta premium a aceluiasi model de husa Hyperknit Cover costa 35$.

sursa

10 Comentarii

 1. Delia VioletaSi Ionut

  16/02/2018 at 16:55

  Sper ca aceste huse sa protejeze telefoanele mai bine….nustiu cate huse am schimbat pana acum si nici una nu e buna se rupe repede
  …si in plus aceste huse permit punerea la incarcat al trlefonului nu e nevoie sa scoti husa super astea da huse

 2. Aileni Marian

  16/02/2018 at 17:06

  Super tare!! Mulțumim pentru informații suplimentare referitoare la acest smartphone premium!

 3. Anda Stanciu

  16/02/2018 at 17:24

  Mulțumim de aceste informații suplimentare despre acest telefon. .Sper ca aceste huse sa protejeze binelul telefonul

 4. Preda Laura

  16/02/2018 at 19:38

  Mulțumim pentru informații!

 5. Daniel Ionut

  16/02/2018 at 20:46

  Daca tot dai niste bani pe un telefon cum este Samsung Galaxy S9 trebuie sa investesti si intr-o husa pe masura care sa protejeze cu adevarat telefonul.

 6. Popa Constantin

  16/02/2018 at 23:25

  E un preț corect pentru aceste huse pentru că îmi amintesc cum am dat peste 200 de lei odată pe una și cu toate astea tot l-am spart(era vorba de un
  HTC).
  Așa că în secunda 2 după ce ai făcut comanda pentru S9 te apuci să cauți o husă dedicată pentru el, deși sunt sigur că e mai plăcut să-l simțim în palmă așa cum se prezintă în toată splendoarea sa!

 7. Badea Gabriela

  17/02/2018 at 07:52

  Sunt si practice. Fiecare de ce are nevoie, husa mai subtire, husa cu loc si pentru permis…dar aspectul nu pot sa zic ca e foarte frumos.

 8. BestMinerva

  20/02/2018 at 00:10

  I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you
  can earn extra bucks every month because you’ve got hi quality content.
  If you want to know how to make extra money,
  search for: Ercannou’s essential tools best adsense alternative

 9. Cristy Cristian

  26/02/2018 at 22:32

  O informatie foarte buna multumim

 10. MRamonita

  12/03/2018 at 04:19

  Hello, is anybody here interested in online job?
  It’s simple survey filling. Even 10 bucks per survey (ten minutes duration).

  If you are interested, send me e-mail to hansorloski[at]gmail.com

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *