Telefonul premium LG 2018, ar putea sosi abia in iunie cu Snapdragon 845

Pretul telefonului LG G6

Cu toate ca LG Electronics are inregistrate denumirile LG G4, G5, G6, … G9 inca din 2014, s-ar parea ca producatorul sud coreean nu mai vrea sa lanseze telefoane premium sub gama G de anul acesta, probabil, din cauza ca aceasta gama e asociata in ultimii 2-3 ani cu esecul. Niciun model de la LG G3 incoace (LG G4, LG G5, LG G6) nu au reusit sa rupa gura targului. Ba mai mult i-a facut pe cei de la LG Electronics sa cada pe locuri codase in top 10 producatori la nivel global, astfel ca divizia LG Mobile a fost recent restructurata si nu doar aceasta divizie ci si divizia de marketing. Executivul LG Electronics hotarand chiar sa renunte si la anumite agentii de PR, precum cea din Romania. Ogilvy a pierdut contractul cu brandul sud coreean, acesta trecand in portofoliul TheGoodCompany, care, la randul lor, au o comunicare destul de slaba cu presa de specialitate din Romania. Practic, nu s-au schimbat prea multe nici in 2018.

Logic ar fi ca urmatorul varf de gama sa fie lansat sub denumirea LG G7, insa tot mai des se aud ecouri care sugereaza ca. LG, va renunta la aceasta denumirea in favoarea unei noi denumiri pentru a evita asocierea urmatorului model de top cu o denumirea unei game deja sortita esecului.

Astfel, urmatoarea generatie de smartphone premium de la LG, nume de cod Judy, ar putea sosi in luna iunie a acestui an cu un display MLCD+ de 6.1″ in diagonala, aspect 18:9, HDR10 si procesorul Snapdragon 845, pe care Samsung are exclusivitate cel putin in primele 30 de zile dupa inceperea comercializarii lui S9 si S9 Plus.

Despre tehnologia MLCD (Liquid Crystal Display) nu se stiu prea multe detalii la acesta data, decat ca matricea panoului RGBW ar contine sub pixeli albi (adica, la fel cu culoarea fundalului majoritatii aplicatiilor si imaginilor pe care le accesam zilnic, tocmai pentru a reduce consumul de energie cand ecranul este aprins) care ar ajuta la reducerea consumului de energie din baterie cu pana la 35% comparativ cu modelul de anul trecut. Noul display ar beneficia si de o luminozitate de 800 niti. Probabil, ca acelasi tip de display il vom intalni anul acesta pe unul dintre telefoanele iPhone X 2018.

Noul model LG, indiferent care va fi denumirea sa in 2018, e asteptat sa soseaca cu cel putin 64GB spatiu intern, 4GB memorie RAM, o camera duala pe spate cu apertura f/1.6, rezistenta la apa si praf a carcasei din sticla (certificare IP68), doua difuzoare stereo la fel ca pe Pixel 2 XL, incarcare wireless, sistemul Android Oreo cu un asistent virtual bazat pe inteligenta artificiala si recunoastere faciala.

Credeti ca va reusi LG Electronics, sub noua conducere a diviziei LG Mobile, sa revitalizeze varful sau de gama care de cativa ani incoace nu mai reuseste sa se impuna in fata concurentei tot mai acerbe?

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *