StiriTech

Angajatii noului campus Apple, protagonistii mai multor accidente comice

Angajatii noului campus Apple

Promovat de Apple ca o mare realizare arhitecturala dupa inaugurarea Apple Park (Apple Campus 2), in 2017, campusul da mari dureri de cap la propriu angajatilor producatorului american. Aceasta deoarece foarte multa lume e derutata de peretii si usile din sticla (de mari dimensiuni) prost semnalizate, astfel ca au aparut in presa de peste ocean informatii cum ca mai multi angajati Apple au ajuns la urgente cu probleme, cu contuzii datorate impactului cu acesti giganti “invizibili” din sticla, care se dovedesc a fi adevarate capcane pentru cei cu un simt al orientarii mai slab dezvoltat, ori pentru cei care circula prin noul campus cu nasul in telefon.

Cu toate ca, in presa, au ajuns numai cateva cazuri, si anume: numai angajati care au solicitat interventia doctorilor dupa impactul frontal cu peretii din sticla, se pare ca numarul acestor accidente cel putin comice este mult mai mare, insa numai o parte dintre ei au necesitat interventia medicilor.

Vinovati ar fi angajatii neatenti, dar si Apple pentru numarul mic de marcaje, acestea fiind si slab vizibile conform surselor care au dorit sa isi pastreze anonimatul.

Deocamdata niciunul dintre cei raniti in aceste accidente stupide nu au cerut daune companiei.

8 Comments

  1. Se intampla si fara sa vrei mai ales la persoanele care sunt ocupate cu telefoanele stau cu ochii in telefon si nu vad pe unde intra 😊😊

  2. Mâine-poimâine merg și cu ochelarii VR la ochi la serviciu angajații Apple, oricum e distractivă știrea !

  3. E de rasu’ plansu’ 😂 daca ajung și angajații să le ceară daune…chiar e cireașa de pe tort!

  4. Se mai întâmplă… Asta e când totul este din sticla!

  5. Cam ar trebui ca cei care au fost raniti sa le ceara daune companiei…..despre peretii de sticla si mie imi plac dar ei ar trebui sa ia precautii in privinta asta si angajatii sa fie mai atenti …..pana si oamenii sa fie mai atenti dupa cum ati spus multi merg cu nasul in telefon…

  6. Mamuții din sticlă, niciodată nu mi-au plăcut, nu au nimic atrăgător și frumos în ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!