Angajatii noului campus Apple, protagonistii mai multor accidente comice

Angajatii noului campus Apple

Promovat de Apple ca o mare realizare arhitecturala dupa inaugurarea Apple Park (Apple Campus 2), in 2017, campusul da mari dureri de cap la propriu angajatilor producatorului american. Aceasta deoarece foarte multa lume e derutata de peretii si usile din sticla (de mari dimensiuni) prost semnalizate, astfel ca au aparut in presa de peste ocean informatii cum ca mai multi angajati Apple au ajuns la urgente cu probleme, cu contuzii datorate impactului cu acesti giganti “invizibili” din sticla, care se dovedesc a fi adevarate capcane pentru cei cu un simt al orientarii mai slab dezvoltat, ori pentru cei care circula prin noul campus cu nasul in telefon.

Cu toate ca, in presa, au ajuns numai cateva cazuri, si anume: numai angajati care au solicitat interventia doctorilor dupa impactul frontal cu peretii din sticla, se pare ca numarul acestor accidente cel putin comice este mult mai mare, insa numai o parte dintre ei au necesitat interventia medicilor.

Vinovati ar fi angajatii neatenti, dar si Apple pentru numarul mic de marcaje, acestea fiind si slab vizibile conform surselor care au dorit sa isi pastreze anonimatul.

Deocamdata niciunul dintre cei raniti in aceste accidente stupide nu au cerut daune companiei.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *