Asus ZenFone 5 Z01RD, va avea ‘breton’ la fel ca iPhone X si Snapdragon 845

Asus ZenFone 5 Z01RD

Mai sunt cateva zile pana la lansarea telefoanelor Asus din gama ZenFone 5, eveniment ce este programat pentru data de 27 Februarie, in Barcelona, la Mobile World Congress 2018.

Insa pana la debutul telefoanelor ZenFone 5, avem parte deo prima imagine care, sugereaza ca, unul din modelele ce vor fi lansate sub aceasta gama va beneficia de acel ‘breton’ pe care l-am intalnit pe Sharp Aquos S2, Essential Phone si mai recent pe iPhone X celor de la Apple.

De asemenea, modelul Asus ZenFone 5 Z01RD, a fost surprins in rezultate benchmark, pe site-ul celor de la AnTuTu, astfel ca avem si cateva informatii despre caracteristicile cheie ale telefonului flagship Asus pe 2018.

Conform capturii de ecran cu rezultatul benchmark, Asus ZenFone 5 Z01RD, va rula Android 8.0 Oreo cu noua interfata grafica ZenUI peste, va beneficia de chipsetul Qualcomm Snapdrgon 845 (ceea ce inseamna ca nu va fi disponibil comercial mai repede de a doua jumatate a lunii aprilie sau inceputul lunii mai), de acceleratorul grafic mobil Adreno 630, 6GB memorie RAM si 32GB spatiu intern + slot micro SD pentru carduri de memorie.

Deoarece display-ul lui Asus ZenFone 5 Z01RD beneficiaza de acel breton plin cu senzori de imagine / recunoastere faciala, senzori de proximitate si asa mai departe, ecranul va avea o rezolutie ciudata conform celor de la AnTuTu, si anume: rezolutie 1.080 pe 2.246 pixeli, adica, o rezolutie putin mai mare decat cea Full HD+ (plus).

Lansarea gamei Asus ZenFone 5,va putea fi urmarita in transmisie directa pe internet. Vom reveni cu informatii in ceea ce priveste media player-ul cu transmisia live.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *