Brandul Nokia prognozeaza crestearea vanzarilor cu pana la 70% in 2018

Brandul Nokia prognozeaza crestearea vanzarilor

HMD Global a vandut nu mai putin de 11.5 milioane de telefoane mobile Nokia cu Android, in primul sau an de la revenirea pe acest segment de piata, avand in portofoliul numai cateva modele, toate lansate in 2017, printre care se numara si varful de gama, Nokia 8.

Brandului Nokia prognozeaza crestearea vanzarilor cu pana la 70% in 2018, adica, vanzarea a peste 20 de milioane de telefoane pana la finele acestui an.

Desigur ca, prognozarea celor de la HMD Global, se bazeaza pe lansarea de noi telefoane mobile, telefoane Nokia ce sunt asteptate sa debuteze chiar de la finalul acestei luni la Barcelona, in cadrul targului anual de telefonie mobila — Mobile World Congress 2018, unde brandul finlandez are programata un eveniment de lansare cu presa.

Deja se vorbeste despre lansarea telefoanelor Nokia 9 (posibil varful gamei din 2018), Nokia 7 Plus (succesorul lui Nokia 7 cu carcasa din sticla), Nokia 4 si chiar un telefon foarte compact si ieftin, Nokia 1.

Toate aceste noi modele vor extinde portofoliul de smartphone-uri Nokia si vor contribui totodata anul acesta la cresterea vanzarilor telefoanelor Nokia, estimeaza reprezentantii HMD Global.

Estimare foarte optimista, daca ne gandim ca cifra vanzarilor de smartphone-uri la nivel global e in scadere in ultimii doi ani, iar o  parte dintre producatorii importanti, precum LG, Sony sau HTC, experimenteaza probleme cu business-urile lor de telefoane mobile. Sefii ultimelor doua branduri mentionate aici, au demisionat in primele luni din 2018.

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *