SmartphonesStiri

Brandul Nokia prognozeaza crestearea vanzarilor cu pana la 70% in 2018

Brandul Nokia prognozeaza crestearea vanzarilor

HMD Global a vandut nu mai putin de 11.5 milioane de telefoane mobile Nokia cu Android, in primul sau an de la revenirea pe acest segment de piata, avand in portofoliul numai cateva modele, toate lansate in 2017, printre care se numara si varful de gama, Nokia 8.

Brandului Nokia prognozeaza crestearea vanzarilor cu pana la 70% in 2018, adica, vanzarea a peste 20 de milioane de telefoane pana la finele acestui an.

Desigur ca, prognozarea celor de la HMD Global, se bazeaza pe lansarea de noi telefoane mobile, telefoane Nokia ce sunt asteptate sa debuteze chiar de la finalul acestei luni la Barcelona, in cadrul targului anual de telefonie mobila – Mobile World Congress 2018, unde brandul finlandez are programata un eveniment de lansare cu presa.

Deja se vorbeste despre lansarea telefoanelor Nokia 9 (posibil varful gamei din 2018), Nokia 7 Plus (succesorul lui Nokia 7 cu carcasa din sticla), Nokia 4 si chiar un telefon foarte compact si ieftin, Nokia 1.

Toate aceste noi modele vor extinde portofoliul de smartphone-uri Nokia si vor contribui totodata anul acesta la cresterea vanzarilor telefoanelor Nokia, estimeaza reprezentantii HMD Global.

Estimare foarte optimista, daca ne gandim ca cifra vanzarilor de smartphone-uri la nivel global e in scadere in ultimii doi ani, iar o  parte dintre producatorii importanti, precum LG, Sony sau HTC, experimenteaza probleme cu business-urile lor de telefoane mobile. Sefii ultimelor doua branduri mentionate aici, au demisionat in primele luni din 2018.

10 Comments

  1. Adevărul e că asta este prognoza cea mai optimistă, mai bine era o prognoză mai moderată care era depășită după aceea. Ca și cu sondajele……

  2. Nu stiu daca o sa se ajunga chiar la o crestere de 70 % a vanzarilor, dar cu siguranta vor sta mai bine decat in 2017.Mai ales ca au o oferta destul de variata, pentru toate buzunarele.

  3. Chiar sunt curioasa ca la sfarsitul anului sa vad cam cate telefoane Nokia se vand anul acesta…..garantez ca se vand mai multe decat smartphon.uri..

  4. Ma bucur ca au urcat în top, produc produse de calitate superioara la preturi avantajoase

  5. Au un pret convenabil e si normal sa se vanda

  6. E si normal sa se vanda ….multa lume foloseste marca Nokia…..vor avea un profit enorm de mare in urma lor…

  7. Un brand care se respectă. .Au telefoane foarte bune, la preturi accesibile

  8. Un brand care se respecta, au telefoane foarte performante și bine realizate tehnic și estetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!