Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, debuteaza pe 26 Februarie, in Barcelona

Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, vor debuta pe 26 februarie la Barcelona, cu un design diferit de ceea ce ne-a obisnuit Sony pe telefoanele Xperia.

Cu toate ca Sony trece printr-o perioada destul de dificila cu business-ul sau cu telefoane mobile, lucrurile s-ar putea schimba in bine foarte curand. Aceasta deoarece divizia Sony Mobile se pregateste de lansarea telefoanelor Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, pe data de 26 Februarie. Si nu e exclus sa vedem si un al treilea model cu display cu rezolutie 4K.

Conform teaser-ului lansat de compania nipona pe retelele de socializare, Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, vor beneficia de un design curbat, diferit de cel Omnibalance pe care il stim cu totii din 2012 incoace.

In plus, ne asteptam sa beneficieze de o ‘functie audio speciala‘ bazata pe sistemul de vibratii al telefoanelor, despre care nu se stiu detalii la aceasta data.

Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 845, cu 4GB memorie RAM pana la 64GB spatiu intern + slot microSD pentru carduri si un display cu aspect 18:9. Practic, acestea vor fi primele modele Sony Xperia care urmeaza noul trend. Ecranul telefonului Xperia XZ2 va masura 5.8″, in timp ce XZ2 Compact va fi dotat cu un display de 5 inci cu rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 px). De asemenea, ne asteptam sa ofere si protectie la apa (certificare IP68), iar senzorul de amprente va fi mutat pe spatele telefoanelor, si nu integrat in butonul Power.

In dreapta apare Xperia XZ2 Compact cu al sau design curbat

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea telefoanelor Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, conform unei surse suedeze noua generatie de Xperia cu display 18:9, va fi disponibila comercial in Europa incepand cu data de 6 martie. Xperia XZ2 va avea un pret de aproximativ 800 euro, in timp ce modelul compact va costa in jur de 600 euro.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *