Cand e disponibil Galaxy S9 in Romania?

Cand e disponibil Galaxy S9

Cu toate ca e devreme sa se discute despre lansarea telefoanelor Galaxy S9 si S9 Plus in Romania, ele fiind inca nelansate global (telefoanele urmeaza sa fie dezvaluite pe 25 februarie, in Barcelona – evenimentul va putea fi urmarit in direct si pe Internet), am aflat, pe surse, cand va incepe comercializarea lor in tara natala a producatorului, Coreea de Sud, astfel ca putem spune estimativ cand vor fi disponibile in oferta magazinelor de retail si a operatorilor telecom de la noi.

Samsung Electronics a informat deja operatorii telecom din Coreea de Sud ca va incepe sa accepte precomenzi pentru cele doua telefoane S9, inca din 28 Februarie (la trei zile dupa lansarea oficiala), cu livrarile catre clienti incepand din intervalul 9 Martie – 15 Martie, 2018.

Astfel ca, in Romania, telefoanele vor fi disponibile comercial undeva din 16 martie, dar nu e exclus sa apara pe canale neoficiale importate direct din Coreea de catre retailerii nostri si nu prin Samsung Romania.

Telefoanele Galaxy S9 si Galaxy S9+  vor beneficia de un design similar cu cel al modelelor Galaxy S8 din 2017, de ecranul Infinity cu margini curbate ce va ma (diagonale de 5.8″ si 6.2″) de procesoarele Snapdragon 845 si/sau Exynos 9810, de o integrare mai buna a asistentului Bixby, un sistem de recunoastere faciala pentru blocare / deblocare telefon si cea mai recenta versiune de Android, 8.1 Oreo cu o noua interfata grafica TouchWiz UX bazata pe inteligenta artificiala. De asemenea, acestea vor fi primele smartphone-uri din lume echipate cu camere foto cu apertura f/1.5 si primele modele lansate cu noul chispet de la Qualcomm.

Pretul telefoanelor Samsung Galaxy S9, va incepe de la 900 Euro si va creste in functie de model si de dotarile optionale alese de catre client. Alaturi de telefoanele S9, producatorul sud coreean va lansa si o gama variata de huse originale Samsung Galaxy S9.

Evenimentul de lansare programat pentru data de 25 februarie, va putea fi urmarit la noi, aici pe site, ori pe pagina noastra de Facebook.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *