Telefonul Xperia XZ2 apare in prima imagine. Iata noul design al telefoanelor Sony!

Telefonul Xperia XZ2

Sony se pregateste de lansarea noilor sale telefoane mobile Xperia, Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, telefoane ce vor fi prezentate oficial Luni, 26 februarie, in cadrul unui eveniment cu presa la care vom fi si noi prezenti, in Barcelona.

Pana la lansarea de saptamana viitoare, astazi, a fost data publicitatii prima imagine care atesta faptul ca Sony va renunta din aceasta primavara la vechiu sl patratosul design Omnibalance, in favoarea unuia nou, ceva mai rotunjit, care aduce in premiera si modelul de display cu aspect 18:9 pe noile telefoane Xperia. Un trend introdus inca de anul trecut de mare parte dintre producatorii de telefoane mobile, insa Sony s-a incapatinat sa nu faca aces pas pana in prezent.

Telefonul Xperia XZ2

Asadar, incepand de luni Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact vor fi noile telefoane din gama Xperia, care beneficiaza de un nou look, mult mai fresh si mai placut ochiului, nu-i asa?

Ambele telefoane vor rula Android 8.0 Oreo, vor dispune de procesorul Snapdragon 845, de difuzoare stereo, un senzor de amprente pe spatele telefonulu imediat sub camera foto si un display cu aspect 18:9 spuneam, cu rezolutie Full HD+. Pe modelul flagship ecranul va masura 5.8″, in timp ce modelul compact va beneficia de un ecran LCD de doar 5″ in diagonala.

Xperia XZ2 mai vine cu o baterie incorporata de 3.180 mAh cu incarcare pe USB-C si wireless, o camera foto principala de 19MP la fel ca pe Xperia XZ Premium, capabila sa filmeze in format 4K si un sistem audio inovator despre care va detalia Sony in conferinta de presa de luni dimineata.

Xperia XZ2 Compact va dispune de o baterie de 2.870 mAh (fara incarcare wireless) si o camera similara cu cea de pe telefoanele Xperia XA2 si XA2 Ultra lansate la CES 2018, in ianuarie 2018.

Mai mult detalii asadar Luni, incepand cu ora 9 dimineata (ora Romaniei).

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *