Telekom afiseaza pretul telefoanelor Galaxy S9

Telekom afiseaza pretul telefoanelor Galaxy S9

Duminica, 25 Februarie, Samsung Electronics va lansa in Barcelona telefoanele Galaxy S9 si Galaxy S9+, poate doua dintre cele mai asteptate telefoane mobile din prima jumatate a acestui an.

Telefoanele vor fi disponibile la precomanda imediat dupa lansarea lor oficiala inclusiv in Romania, insa deocamdata niciun magazin de retail sau operator telecom nu a anuntat nimic in acest sens, deoarece asteapta lansarea oficiala si acordul celor de la Samsung pentru a ne oferi aceste informatii.

Totusi, unul din operatorii locali, Telekom Romania, a afisat pe siteul sau cateva pagini de test, pagini care apar pe site atunci cand cauti dupa ‘galaxy s9’.

Astfel, conform site-ului Telekom Romania, Galaxy S9 si Galaxy S9+, vor fi disponibile in oferta operatorului telecom incepand cu data de 25 februarie la precomanda si pana pe 15 martie, iar livrarea telefoanelor se va face cu o saptamana mai devreme, incepand din 7 martie.

Telekom afiseaza pretul telefoanelor Galaxy S9

In ceea ce priveste pretul si modelele disponibile, pe aceleasi pagini de pe site-ul Telekom Romania apar modelele Galaxy S9 cu display Infinity de 5.8″ in variante pe negru, albastru si violet la pretul de 3.899 lei (pret intreg), respectiv modelul Galaxy S9+ cu display de 6.2″ pe aceleasi culori, dar la pretul de 4.399 lei (pret intreg).

sursa

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *